Torben Sørensen er stolt og glad for spillernes præstation
Torben Sørensen er stolt og glad for spillernes præstation
Torben Sørensen er stolt og glad for spillernes præstation
Torben Sørensen er stolt og glad for spillernes præstation

Torben Sørensen er stolt og glad for spillernes præstation

Sejr i første opgør mod KIF Kolding - kæmpekamp i vente på tirsdag

Skrevet d. 11. maj 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Torben Sørensen er stolt og glad for spillernes præstation

Fredag aften leverede vores hold en virkelig mandfolkepræstation, da de besejrede KIF Kolding i egen hule. Slutresultatet på 25-23 i TM Tønders favør kom i hus efter en solid holdpræstation, hvor vores hold ikke på noget tidspunkt var bagud. Med en fantastisk udstråling, stor gejst og en tro på egne evner, lykkedes det at skaffe et godt udgangspunkt, inden næste step af de 2 eller 3 oprykningskampe.

Intet er på nogen måde afgjort, men vores spillere har fået tanket endnu mere selvtillid, og med den fantastiske kulisse der venter holdet på hjemmebanen på tirsdag, skulle man tro, at holdets træner vil udråbe sit mandskab til klare favoritter – men sådan er det bestemt ikke. Tværtimod:
”Det er en ny kamp på tirsdag. Det er kamp nummer 2, og vi vil igen gå til opgaven med tro på egne evner, men også en ydmyghed og bevidsthed om, at det bliver enormt vanskeligt. Skulle det ende med, at vi skal ud i et 3. opgør, jamen så føler jeg i den grad også at vi er klar til dette. Vi beviste igen i går, at vi fortsatte den opadgående kurve, som vi har set længe – god fysik, fin timig og klarhed over opgaverne.
Udgangspunktet for den 2. kamp i Tønder vil være det samme som i fredags. KIF Kolding har stadigvæk holdet med individualisterne, der kan afgøre tingene, lave mål ud af “ingenting” samt den rutine, som kan få afgørende betydning. Vores styrker er klart den bredde som er vist, og at vi i højere grad leverer som et hold.
Ligeledes kan det få betydning, at KIF Kolding må føle et endnu større på dem efter nederlag i den første kamp. Dette vil vi selvfølgelig forsøge at udnytte. Vi vil gerne spille vores spil med fuld fart fremad banen, og køre på fra start til slut. Jeg føler, at vi har lært meget af kampen i fredags, og skal holde fast i konceptet og forsøge at spille så meget som muligt på vores præmisser.”

Spillernes imponerende præstationer i fredags var en stor fornøjelse. Med en enorm vilje og parathed fra start, satte vi favoritterne under pres. Den samme indstilling, skal findes frem til tirsdagens opgør i Tønder Hal 2, hvor der venter et inferno af larm, og et entusiatisk hjemmepublikum:
”Jeg er stolt over den parathed spillerne udviste i Kolding. På tirsdag er det en ny kamp – og ikke mindst i en ny og anderledes kulisse. Vi følte at den opbakning som de mange TMT-fans gav os i Kolding nærmest gjorde det til en hjemmebane. Vi kender alle den specielle stemning, der er i en fyldt Tønder Hal 2 – det er meget anderledes end i andre haller, og jeg håber, at tilskuerne igen vil være med fra start til at give os opbakning. Vi glæder os helt utroligt til at komme til at spille hjemme, og det er klart at vi også fornemmer den ”håndboldfeber” der er skabt op til disse kampe – lad det nu snart blive tirsdag.”

Braget – Årets kamp…kært barn har mange navne. Men kampen tirsdag den 14. maj, er med rette en vanvittig vigtig kamp. Der er stor rift om de resterende billetter, og mon ikke Tønder Hal 2 denne aften tager sig ud fra den aller, aller bedste side.

Til at fløjte kampen, kommer et af verdens bedste dommerpar – Mads Hansen & Martin Gjeding.

SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
2 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
1 uge siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
2 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
3 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
1 dag siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
2 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
3 dage siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
4 uger siden