Torben Sørensen ser frem til REHH-kampen
Torben Sørensen ser frem til REHH-kampen
Torben Sørensen ser frem til REHH-kampen
Torben Sørensen ser frem til REHH-kampen

Torben Sørensen ser frem til REHH-kampen

Torben Sørensen forventer en vild kamp mod Ribe-Esbjerg HH

Skrevet d. 27. marts 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen

Da sæsonen begyndte ønskede Torben Sørensen ikke at opsætte en decideret målsætning for sæsonen. Dog var det primære mål at undgå den direkte nedrykningsplads. Dengang udtalte TMT-træneren, at det handler om ikke at ligge sidst efter 26 spillerunder.

Efter første turneringsdel var TM Tønder placeret på 14. pladsen, og målsætningen i de sidste 9 kampe, var at hente minimum 5 point. Holdet har indtil nu hentet 4 point efter sejre mod HC Midtjylland og Sønderjyske. Så holdet kan i morgen selv afgøre, om sæsonen skal forlænges med et nedrykningsslutspil………..

“TM Tønder er mestre i overlevelse” – således udtalte håndboldexpert Bent Nyegaard inden turneringen startede – og lad os håbe han får ret. Men der er noget om “Nyegaard-snakken” – det med at være mestre i overlevelse.
Hvem husker ikke oprykningen til ligaen i Nordsjælland, hvor Stoklund scorede et vital mål på straffe 2 sekunder før tid. Og sidste år havde Skive FH os godt og grundigt nede i sækken, hvor vi var stort bagud i den 2.kamp i Skive. Alligevel klarede spillerne den, og fremtvang et 3.opgør. Her vandt vi efter et sandt drama den 3. og afgørende kamp i en propfyldt Tønder Hal 2.

Onsdag bliver hallen igen fyldt til allersidste plads. Der har været en kolossal efterspørgsel på billetter til kampen, og vores hold skal fra start til slut mærke, at det er os der har hjemmebanen. Uha det bliver spændende…..

Vi har to gange tidligere i sæsonen mødt Ribe-Esbjerg HH. I Santander Cuppen førte vi det meste af opgøret, men endte med at tabe med et mål, og dermed forspildte vi chancen for at komme i Final4.
I den første indbyrdes turneringskamp, var det meget jævnbyrdigt, og sluttede uafgjort. Uafgjort i morgen vil være helt fint- for os…..

Træner Torben Sørensen har respekt for onsdagens modstandere, hvor han især fremhæver Jacob Holm, Lukas Karlson og Miha Zvizej:
“Ribe-Esbjerg HH har et rigtig godt hold, hvilket sidste års semifinaleplads vidner om. De har stor erfaring på vitale pladser, og store profiler i rutinerede Lukas Karlsson, der er en snu og meget dygtig spiller. Miha Zvizej er en fysisk stærk stregspiller, der har et virkelig fint blik for at rykke på de rigtige tidspunkter. Han får mange bolde at arbejde med af de dygtige bagspillere. Jacob Holm kender vi alle kvaliteterne på – en af de store profiler i ligaen. En spiller vi skal forsøge at holde styr på. Men generelt har REHH et meget bedre hold end placeringen viser”

Vores hold er virkelig opsatte på at hive point i land. De vil komme med en vildskab og kæmpe indtil haluret står på 60:00 – og tilskuerne skal hjælpe alt hvad de kan:
“Vi skal onsdag vise, at vi vil undgå den direkte nedrykning mere end REHH vil for at knytte sig til håbet om en slutspilsplads. De er afhængige af en del andre resultater – vi kan afgøre det selv.
Vi har et fantastisk hjemmepublikum, og en fanklub i TMT Red Support der altid skaber stemning – onsdag skal alle lige give den et ekstra hak til fordel for os. Hjemmebanen SKAL være en fordel i morgen. Vi skal alle nyde det på den hårde måde i morgen
“, slutter Torben Sørensen.

TM Tønder opfordre folk til at komme i god tid inden kampstart. Kampen fløjtes i gang klokken 20:30 og den dømmes af et af verdens bedste dommerpar, Mads Hansen og Martin Gjesing,

Vi ses i hallen i morgen – husk nu SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden