Torben Sørensen: “Svær opgave i vente”
Torben Sørensen: “Svær opgave i vente”
Torben Sørensen: “Svær opgave i vente”
Torben Sørensen: “Svær opgave i vente”

Torben Sørensen: “Svær opgave i vente”

Store profiler på besøg

Skrevet d. 11. marts 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen

Klokken 17:00 fløjtes der op i Tønder Hal 2 til kampen mod GOG. En kamp der bliver et spændende, men også vanskeligt, møde med unge talenter og store profiler. GOG har gennem tiden udviklet et utal af internationale profiler, og nu er næste “kuld” på vej.

Det er således et stærkt besat mandskab, der løber på banen i Tønder, til en kamp hvor holdene kæmper hårdt om point – i begge ender af tabellen. Hjemmeholdet skal forsøge at spille sig væk fra den direkte nedrykningsplads, og point i dag, vil være utrolig vigtigt. GOG er lige nu nummer 2 i 888-ligaen, og vil have bedst mulige placering inden slutspillet.

Træner Torben Sørensen glæder sig over sejren i torsdags, og den gode indstilling i truppen. Og skal det lykkes med point i dag, så er det samme dyder som i torsdags der skal frem:
“Vi er i spil om overlevelse i 888-ligaen! I dag har vi hjemmebane, og jeg håber virkelig at der kommer mange og bakker os op, og skaber den fantastiske stemning som Hal 2 er kendt for. Vi havde en rigtig god træning i går, og er meget glade for sejren i torsdags, men vi er klar over det er en svær opgave der venter i dag. Vi skal møde spillere som er på vej ud i europæiske klubber, landsholdsspillere og store talenter. Naturligvis er GOG storfavoritter, men vi vil gøre alt hvad vi kan, for at byde dem bedst mulig modstand. Sidste år slog TM Tønder GOG på udebane, så mulighederne vil være der.
Desværre har vi ikke Oliver med. Han blev scannet i fredags, og er ude de næste 3-4 uger. Omvendt så er der andre som byder sig til, og viser deres værd. Det bliver spændende”, slutter træner Torben Sørensen.

Kampstart i Tønder Hal 2 klokken 17:00.

SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden