Torben Sørensen: “Vi er godt forberedte”
Torben Sørensen: “Vi er godt forberedte”
Torben Sørensen: “Vi er godt forberedte”
Torben Sørensen: “Vi er godt forberedte”

Torben Sørensen: “Vi er godt forberedte”

TM Tønders træner glæder sig til årets kamp i Tønder

Skrevet d. 15. februar 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Torben Sørensen: “Vi er godt forberedte”

Søndag klokken 15:00 fløjtes der i Tønder Hal 2 op til, hvad der må betegnes som “Årets Håndboldkamp” i Tønder. Her får rækkens nummer 1, TM Tønder, besøg af nummer 2, Fredericia HK. Begge hold er a´ point, men Tønder er bedst i deres indbyrdes opgør. På forhånd er der voldsom interesse for opgøret, og der bliver med garanti en helt euforisk stemning i den legendariske Tønder Hal 2.

TM Tønders cheftræner Torben Sørensen, ser frem til kampen og føler at han og spillerne er godt forberedte på søndagens modstander:
“Vi glæder os til at møde Fredericia. Det må vel være Årets kamp indtil nu, og jeg er sikker på, at der venter en stor oplevelse. Det er for kampe som denne, at vi træner i løbet af sæsonen. Det er fedt, at spillerne har ydet en indsats, som gør, at vi nu har bragt os i en situation, hvor vi skal have en direkte duel mod Fredericia om rækkens 1. plads. Det er dog vigtigt at understrege, at der efter denne kamp venter yderligere 7 svære kampe inden sæsonen er slut. Derfor er intet afgjort i rækken – uanset om vi vinder eller taber.”

Som tabellen viser, så har de to hold skilt sig ud i rækken, og er i et direkte parløb om duksepladsen. Den har TM Tønder lige nu, og cheftræneren føler sig godt forberedt på Fredericia:
“Jeg forventer det bliver en helt lige kamp, hvor det hold der rammer det rigtige spændingsniveau på dagen, vil trække det længste strå. Begge hold kender hinanden rigtig godt, og taktisk er jeg sikker på, at begge lejre er godt forberedte. Vi har mødt Fredericia i en træningskamp, og i det første indbyrdes opgør i turneringen. Begge gange har vi vundet, og det tror jeg også, at vi gør på søndag. Selvom vi skal op mod rækkens bedste forsvar, så er jeg sikker på, at vi har løsningerne til at åbne det op. Ligeledes har vi et godt momentum i øjeblikket, og selvom det bliver de små ting der er afgørende, så synes jeg vores spillere i øjeblikket gør det sindsyg godt. Vi arbejder stenhårdt, og lader os ikke slå ud, selvom vi kommer bagud. Der bliver fightet over hele linjen, og så er det nogle rigtige “krigere” der er i vores trup. Vi er klar til at indtage “slagmarken” i Tønder Hal 2 søndag, hvor jeg tror vores spillere er bedst rustet til den kulisse vi kommer til at spille i. Her vil de to fankulturer på hver deres måde skabe en ramme om kampen, som vil gøre mange ligaklubber misundelige. Vi er stolte over, at kunne skabe sådan en kamp i Tønder, og vi glæder os helt vildt til at komme i gang.”

Kampen mod Fredericia dømmes af Kim Borup & Allan Theils. Har du billet til kampen, beder vi om at komme i god tid, da der på forhånd er vist meget stor interesse for kampen.

Vi glæder os til at byde velkommen til tophåndbold i Tønder Hal 2.

SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden