Torben Sørensen: “Vi er virkelig klar”
Torben Sørensen: “Vi er virkelig klar”
Torben Sørensen: “Vi er virkelig klar”
Torben Sørensen: “Vi er virkelig klar”

Torben Sørensen: “Vi er virkelig klar”

Torben Sørensen og spillerne ser frem til aftenens kamp i Kolding

Skrevet d. 10. maj 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Torben Sørensen: “Vi er virkelig klar”

Det er lidt som juleaften. Kæmpe store forventninger og tiden nærmest snegler sig afsted. Men nu er det snart! Klokken 18:30 fredag aften fløjtes der op til det første oprykningsbrag mellem KIF Kolding og TM Tønder. En kamp som spillere, trænere, fans og alle omkring TM Tønder har ventet på med længsel. En lang sæson lakker mod enden, og nu venter kulminationen, som igen kan sikre klubben en plads i landets fornemste selskab – Håndboldligaen. Sker dette, vil det samtidig, for en periode, være et farvel til hæderkronede KIF Kolding i ligasammenhæng. Et stort pres er på hjemmeholdet, og TM Tønder træner Torben Sørensen melder om et topmotiveret TM Tønder mandskab:
“I en sæson vil der altid være ups and down. Vi havde en downperiode i februar og marts, men i den sidste lange periode har vi haft nogle gevaldig gode træninger. Sæsonens to bedste kampe var vores seneste mod Team Sydhavsøerne, så der er stærk tro på egne evner. Vores spillerne glæder sig helt vildt til at løbe på banen i den kulisse der fredag aften venter i Sydbank Arena. Vi ved, at der kommer rigtig mange der støtter os, og vi vil gøre alt for ikke at skuffe. Vi har tidligere i sæsonen præsteret rigtig godt i en lignende kulisse i Fredericia, så jeg er overbevist om, at vi også kommer til at præstere godt i aften. Det er kampe som disse vi træner for at få lov at spille. Alle mand er klar til kamp, og i truppen er der en gnist og gejst, som spillerne glæder sig til at vise i aften.”

I medierne har der de seneste dage været meget fokus på kampen, og hos aftenens modstander er der hentet rutineret hjælp ind på trænerbænken. Lasse Boesen er trådt til, og det er en person der afleder respekt hos TM Tønder træneren:
“Jeg har meget stor respekt for Lasse Boesen, og det er naturligvis en forstærkning KIF Kolding får på bænken. Omvendt så ser jeg det også som et udtryk for, at de er pressede inden opgørene mod os. Ingen havde vel regnet med at de skulle ende hvor de er. De har mange gode spillere, og det bliver vel lidt en kamp mellem KIF Koldings individualister og vores styrke som er HOLDET. Vi vil naturligvis gøre alt hvad vi kan for at skabe et godt udgangspunkt, inden vi den 14. maj skal spille i Tønder. Skal vi lykkes i aften, så handler det om at køre på fra start til slut, og så skal vi forsøge at matche deres fysik. Det bliver vanvittig spændende, og vi glæder os alle helt vildt.” 

 

 

 

 

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
21 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden