Torben Sørensen: “Vi glæder os”
Torben Sørensen: “Vi glæder os”
Torben Sørensen: “Vi glæder os”
Torben Sørensen: “Vi glæder os”

Torben Sørensen: “Vi glæder os”

Lørdag eftermiddag blev modstanderen til oprykningskampene fundet

Skrevet d. 5. maj 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Torben Sørensen: “Vi glæder os”

Vores hold har indtil nu spillet en rigtig flot sæson i 1. division. Holdet placerede sig som bekendt på rækkens 2. plads, og i de indledende oprykningskampe mod nummer 3 i rækken, Team Sydhavsøerne, viste holdet klassen og afgjorde play-off spillet i to opgør. Sejr hjemme i Tønder Hal 2 og en fin præstation i Maribo, der også resulterede i en sejr, betyder at holdet nu fortjent får muligheden for at spille sig tilbage i det forjættede land, Håndboldligaen.

Der har i den forgangne uge været stor spænding om, hvem modstanderen skulle være – Lemvig/Thyborøn eller KIF Kolding. I går krydsede de to hold klinger i Lemvig og det endte med en sejr til hjemmeholdet fra Lemvig/Thyborøn, der dermed sikrede sig endnu en sæson i håndboldligaen – tillykke med det! KIF Kolding fortsatte nedturen og endte med nederlaget sidst i nedrykningsspillet, og dermed bliver de vores modstandere i de endelige opgør om en plads i næste års håndboldliga.

Traditionsklubben fra KIF Kolding har et utal af pokaler og titler. Den første stærke periode for holdet var fra midten af 80´erne og frem, hvor de i perioden 1986 – 1994 vandt 6 af 8 mulige Danmarksmesterskaber. Klubben opnåede sølv i sæsonen 1998/1999, hvor en af spillerne på holdet var vores cheftræner, Torben Sørensen. Efter årtusindeskiftet kom en ny storhedsperiode for klubben, og de sikrede guldet igen i 5 af 6 mulige sæsoner fra 2000 – 2006. I sæson 2008/2009 vandt holdet igen guld, inden de senere ændrede navn til KIF Kolding København, hvor den storsatsende klub blev mestre to år i træk 2013/2014 & 2014/2015.

Nu spiller holdet om at undgå nedrykning – og modstanderen er TM Tønder!

Det bliver nogle store kampe for vores hold og klub. Træner Torben Sørensen er klar over, at det er en vanskelig, men bestemt ikke umulig, opgave der venter vores hold:
“Vi glæder os helt vildt! Det er disse kampe vi har trænet for gennem hele sæsonen, og med attraktive kampe mod en traditionsklub, så kan vi ikke få bedre afslutning på sæsonen. Jeg er helt klar over, at det bliver en utrolig svær opgave. KIF Kolding er på papiret et bedre hold end os, de har store profiler på mange af pladserne, de har masser af erfaring fra mange sæsoner på højeste niveau, men de vil også være oppe mod et kæmpe pres fra omgivelserne. Samtidig har de længe været inde i en periode hvor resultaterne har svigtet. Og når man rammer disse perioder, så er det bare “stolpe ud”, og så har man ofte ikke heldet med sig.”

Den første kamp spilles fredag den 10. maj på udebane i Sydbank Arena i Kolding. Der har fra TMT-tilhængernes side vidst sig stor interesse om kampen, så vores hold er sikker på en stor rød/blå opbakning. Dette er alle på og omkring holdet glad for:
“Det er jo noget af det nærmeste vi kommer et lokalopgør, og så om en plads i håndboldligaen. Vi vil gøre alt for ikke at skuffe de mange TMT-fans der tager turen til Kolding på fredag for at bakke os op. Vi har haft en virkelig god periode og den seneste træningsuge har igen været med stigende formkurve. Der er masser af gå-på-mod i truppen, og selv om vi skal ramme dagen og ved det bliver svært, så er der en kæmpe tro på tingene. Det bliver vildt fedt, at få de her kampe!”

Kampen i Kolding spilles fredag den 10. maj klokken 18:30, mens returkampen i Tønder spilles tirsdag den 14.maj klokken 19:30

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden