Torben Sørensen: “Vi glæder os”
Torben Sørensen: “Vi glæder os”
Torben Sørensen: “Vi glæder os”
Torben Sørensen: “Vi glæder os”

Torben Sørensen: “Vi glæder os”

Lørdag eftermiddag blev modstanderen til oprykningskampene fundet

Skrevet d. 5. maj 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Torben Sørensen: “Vi glæder os”

Vores hold har indtil nu spillet en rigtig flot sæson i 1. division. Holdet placerede sig som bekendt på rækkens 2. plads, og i de indledende oprykningskampe mod nummer 3 i rækken, Team Sydhavsøerne, viste holdet klassen og afgjorde play-off spillet i to opgør. Sejr hjemme i Tønder Hal 2 og en fin præstation i Maribo, der også resulterede i en sejr, betyder at holdet nu fortjent får muligheden for at spille sig tilbage i det forjættede land, Håndboldligaen.

Der har i den forgangne uge været stor spænding om, hvem modstanderen skulle være – Lemvig/Thyborøn eller KIF Kolding. I går krydsede de to hold klinger i Lemvig og det endte med en sejr til hjemmeholdet fra Lemvig/Thyborøn, der dermed sikrede sig endnu en sæson i håndboldligaen – tillykke med det! KIF Kolding fortsatte nedturen og endte med nederlaget sidst i nedrykningsspillet, og dermed bliver de vores modstandere i de endelige opgør om en plads i næste års håndboldliga.

Traditionsklubben fra KIF Kolding har et utal af pokaler og titler. Den første stærke periode for holdet var fra midten af 80´erne og frem, hvor de i perioden 1986 – 1994 vandt 6 af 8 mulige Danmarksmesterskaber. Klubben opnåede sølv i sæsonen 1998/1999, hvor en af spillerne på holdet var vores cheftræner, Torben Sørensen. Efter årtusindeskiftet kom en ny storhedsperiode for klubben, og de sikrede guldet igen i 5 af 6 mulige sæsoner fra 2000 – 2006. I sæson 2008/2009 vandt holdet igen guld, inden de senere ændrede navn til KIF Kolding København, hvor den storsatsende klub blev mestre to år i træk 2013/2014 & 2014/2015.

Nu spiller holdet om at undgå nedrykning – og modstanderen er TM Tønder!

Det bliver nogle store kampe for vores hold og klub. Træner Torben Sørensen er klar over, at det er en vanskelig, men bestemt ikke umulig, opgave der venter vores hold:
“Vi glæder os helt vildt! Det er disse kampe vi har trænet for gennem hele sæsonen, og med attraktive kampe mod en traditionsklub, så kan vi ikke få bedre afslutning på sæsonen. Jeg er helt klar over, at det bliver en utrolig svær opgave. KIF Kolding er på papiret et bedre hold end os, de har store profiler på mange af pladserne, de har masser af erfaring fra mange sæsoner på højeste niveau, men de vil også være oppe mod et kæmpe pres fra omgivelserne. Samtidig har de længe været inde i en periode hvor resultaterne har svigtet. Og når man rammer disse perioder, så er det bare “stolpe ud”, og så har man ofte ikke heldet med sig.”

Den første kamp spilles fredag den 10. maj på udebane i Sydbank Arena i Kolding. Der har fra TMT-tilhængernes side vidst sig stor interesse om kampen, så vores hold er sikker på en stor rød/blå opbakning. Dette er alle på og omkring holdet glad for:
“Det er jo noget af det nærmeste vi kommer et lokalopgør, og så om en plads i håndboldligaen. Vi vil gøre alt for ikke at skuffe de mange TMT-fans der tager turen til Kolding på fredag for at bakke os op. Vi har haft en virkelig god periode og den seneste træningsuge har igen været med stigende formkurve. Der er masser af gå-på-mod i truppen, og selv om vi skal ramme dagen og ved det bliver svært, så er der en kæmpe tro på tingene. Det bliver vildt fedt, at få de her kampe!”

Kampen i Kolding spilles fredag den 10. maj klokken 18:30, mens returkampen i Tønder spilles tirsdag den 14.maj klokken 19:30

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
3 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
1 uge siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
2 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
3 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
2 dage siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
3 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
4 dage siden

Lars K: Vi leder efter forsvarsspillet

Efter kampen mod Skive, var det en fattet og realistisk Lars...
8 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
4 uger siden