Torben: Vi skal fortsætte udviklingen
Torben: Vi skal fortsætte udviklingen
Torben: Vi skal fortsætte udviklingen
Torben: Vi skal fortsætte udviklingen

Torben: Vi skal fortsætte udviklingen

Efter en turneringspause på knap 14 dage, så går det igen løs for TM Tønder i 888-ligaen på søndag.

Skrevet d. 2. november 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Torben Lund
Torben: Vi skal fortsætte udviklingen

 Årets kamp i Tønder spilles søndag den 5. november klokken 19:30, hvor SønderjyskE kommer på besøg. Træner Torben Sørensen håber på stor opbakning til hjemmeholdet.

Sidst TM Tønder var i aktion i 888-ligaen, var lørdag den 21. oktober, hvor holdet spillede uafgjort mod KIF Kolding København. Et resultat som, ifølge træner Torben Sørensen, har løftet troen på tingene gevaldigt:
”Jeg synes bestemt, at vi i de seneste kampe har hævet vores niveau betydeligt. Vi var meget tæt på en sejr mod REHH i Santander Cuppen, og heldigvis fik vi et point i seneste kamp mod KIF. Det ene point har givet en gevaldig tro på tingene, hvilket har afspejlet sig i træningsmoralen. Truppen har gennem den seneste tid udviklet sig og blevet meget mere bevidste om, hvor hinandens styrker er – pilen peger bestemt opad”

Den positive udvikling må meget gerne fortsætte på søndag. En sejr over SønderjyskE vil betyde, at vi mindsker afstanden til dem ned til 2 point. Samtidig kommer vi forbi Skanderborg, som onsdag tabte til Aarhus Håndbold. Om søndagens lokalopgør siger Torben Sørensen:
”Vi glæder os helt vildt til kampen. Vi skal møde storebror i Sønderjylland, men det er nu en gang sådan, at lillebror altid gerne vil drille storebror. Det vil vi også meget gerne på søndag. Selvom de formentligt har et par dygtige spillere skadet, så har de stadigvæk en utrolig stærk trup, hvor der er dygtige ligaprofiler på holdet. De viser også, at de kan agere hurtigt på markedet – senest har de lavet en spændende signing i Kasper Olsen fra BSV. Skal vi vinde søndag, så er det vigtigt, at vi holder dem fra mange contrascoringer, og så skal vi have en ydmyg tilgang til kampen. Vi er underdogs og skal arbejde ekstremt hårdt gennem alle 60 minutter. Vi har ikke råd til udfald, og så skal vi vinde som hold!”

TM Tønder har i flere kampe i denne sæson smidt en føring i de sidste 10 minutter  – mod KIF Kolding København var det omvendt. Her leverede holdet et fornemt comeback:
”Nu har vi haft en kamppause pga af landsholdssamling, hvor vi har trænet rigtig fint, og er kommet oven på efter den måde vi fik 1 point i forrige runde. Efter at være nede med 5 mål 12 min før tid, så var det fedt at se den moral som blev vist. Pointstimen må meget gerne fortsætte på søndag”, slutter Torben Sørensen

Det er vigtigt, at holdet får stor opbakning søndag aften. Så kom i Tønder Hal 2 og bak op om vores hold. Som altid, når SønderjyskE er på besøg, så er der drøn på billetsalget. Har du ikke sikret dig billet, så få den købt i dag.

Vi ses i hallen – SAMMEN ER VI STÆRKE

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden