Træneren glad for åbningssejr
Træneren glad for åbningssejr
Træneren glad for åbningssejr
Træneren glad for åbningssejr

Træneren glad for åbningssejr

TM Tønders cheftræner, Torben Sørensen, var glad for sejren over Ajax

Skrevet d. 9. september 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Træneren glad for åbningssejr

Det var første gang i sæsonen, at der søndag eftermiddag var point på spil for TM Tønders herrer i 1. division.
Holdet skulle indlede mod Ajax København, og det blev en åbningskamp, som endte med en hjemmesejr, til stor tilfredshed for holdets træner:
“Spillerne havde glædet sig enormt meget til at komme i gang med sæsonen. Efter en lang opstart med en række træningskampe, så var der i dag endelig point på spil. Vi vidste det blev en svær kamp, da Ajax er et stærkt mandskab.
De har også skiftet meget ud i truppen, og kom til Tønder med en række stærke profiler på holdkortet. Men der var virkelig den helt rigtige tænding på vores spillere i dag, og der blev i den grad gået til den. Stor ros til spillerne for den indstilling.”

Det tager tid, at spille så mange nye spillere sammen, der skal lære hinanden at kende. Derfor var det også med en vis spænding, at holdets Torben Sørensen gik ind til dagens kamp:
“I sidste sæson var der adskillige kampe, hvor vi kom rigtig dårlig fra start, men i dag var det bestemt ikke tilfældet. Spillerne var virkelig opsatte, og vi stod rigtig fint defensivt. Der var rigtig gode takter, og  Christian Trans stod godt i målet. Vi er foran 3-0, der senere blev vekslet til 5-1 og 8-2. Det var en drømmestart!”

Spillet knap 15 minutter og foran 8-2 var en helt fantastisk begyndelse på sæsonen 2018/2019, men der kom der dog malurt i bægeret, da Felix Kasch fik direkte rødt kort. En periode hvor det var godt med rutinerede kræfter:
“Vi bliver lidt stressede efter Felix får rødt kort, men heldigvis går vores rutinerede kræfter forrest i denne periode og tog et stort ansvar. Bl.a. scorer Ulrik to gange og vi kommer på 10-5. Men Ajax er en stærk modstander med mange individuelle kvaliteter, og de får sluttet flot, og scorer 5 gange i træk og går fra 5-11 til 10-11. Og det så bekymrende let ud for dem”.

Heldigvis holdt vores hold både hovedet koldt – og konceptet fra 2. halvlegs start. De kom stærkt ud til de sidste 30 minutter, hvor de viste overskud og attitude. Så selvom Ajax hurtigt fik udlignet, og kampen var meget lige det første kvarter efter pausen, så endte det alligevel med en overbevisende sejr på 30-24 til TM Tønder, hvilket naturligvis glædede Torben Sørensen:

“Det var en meget vigtig sejr i sæsonens første kamp. Ikke kun blev det til to point, men sejren kom i hus på en dag, hvor spillet ikke helt flød som det kunne. MEN der blev kæmpet og vist attitude. Alle bidrog og det lover godt for sæsonen”.

Tilskuerne var meget tilfredse og hylede på bedste vis spillerne efter dagens 2 x 30 minutter, hvor Jeppe Jonassen blev kåret til Man of the Match.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
21 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden