Træneren glad for åbningssejr
Træneren glad for åbningssejr
Træneren glad for åbningssejr
Træneren glad for åbningssejr

Træneren glad for åbningssejr

TM Tønders cheftræner, Torben Sørensen, var glad for sejren over Ajax

Skrevet d. 9. september 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Træneren glad for åbningssejr

Det var første gang i sæsonen, at der søndag eftermiddag var point på spil for TM Tønders herrer i 1. division.
Holdet skulle indlede mod Ajax København, og det blev en åbningskamp, som endte med en hjemmesejr, til stor tilfredshed for holdets træner:
“Spillerne havde glædet sig enormt meget til at komme i gang med sæsonen. Efter en lang opstart med en række træningskampe, så var der i dag endelig point på spil. Vi vidste det blev en svær kamp, da Ajax er et stærkt mandskab.
De har også skiftet meget ud i truppen, og kom til Tønder med en række stærke profiler på holdkortet. Men der var virkelig den helt rigtige tænding på vores spillere i dag, og der blev i den grad gået til den. Stor ros til spillerne for den indstilling.”

Det tager tid, at spille så mange nye spillere sammen, der skal lære hinanden at kende. Derfor var det også med en vis spænding, at holdets Torben Sørensen gik ind til dagens kamp:
“I sidste sæson var der adskillige kampe, hvor vi kom rigtig dårlig fra start, men i dag var det bestemt ikke tilfældet. Spillerne var virkelig opsatte, og vi stod rigtig fint defensivt. Der var rigtig gode takter, og  Christian Trans stod godt i målet. Vi er foran 3-0, der senere blev vekslet til 5-1 og 8-2. Det var en drømmestart!”

Spillet knap 15 minutter og foran 8-2 var en helt fantastisk begyndelse på sæsonen 2018/2019, men der kom der dog malurt i bægeret, da Felix Kasch fik direkte rødt kort. En periode hvor det var godt med rutinerede kræfter:
“Vi bliver lidt stressede efter Felix får rødt kort, men heldigvis går vores rutinerede kræfter forrest i denne periode og tog et stort ansvar. Bl.a. scorer Ulrik to gange og vi kommer på 10-5. Men Ajax er en stærk modstander med mange individuelle kvaliteter, og de får sluttet flot, og scorer 5 gange i træk og går fra 5-11 til 10-11. Og det så bekymrende let ud for dem”.

Heldigvis holdt vores hold både hovedet koldt – og konceptet fra 2. halvlegs start. De kom stærkt ud til de sidste 30 minutter, hvor de viste overskud og attitude. Så selvom Ajax hurtigt fik udlignet, og kampen var meget lige det første kvarter efter pausen, så endte det alligevel med en overbevisende sejr på 30-24 til TM Tønder, hvilket naturligvis glædede Torben Sørensen:

“Det var en meget vigtig sejr i sæsonens første kamp. Ikke kun blev det til to point, men sejren kom i hus på en dag, hvor spillet ikke helt flød som det kunne. MEN der blev kæmpet og vist attitude. Alle bidrog og det lover godt for sæsonen”.

Tilskuerne var meget tilfredse og hylede på bedste vis spillerne efter dagens 2 x 30 minutter, hvor Jeppe Jonassen blev kåret til Man of the Match.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden