Træneren tilfreds med sæsonen – indtil nu
Træneren tilfreds med sæsonen – indtil nu
Træneren tilfreds med sæsonen – indtil nu
Træneren tilfreds med sæsonen – indtil nu

Træneren tilfreds med sæsonen – indtil nu

Torben Sørensen roser spillerne for en god sæson

Skrevet d. 16. april 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Træneren tilfreds med sæsonen – indtil nu

Selvom sæsonens vigtigste kampe stadigvæk venter, så er Torben Sørensen rigtig god tilfreds med sæson 2018/2019 som den er forløbet indtil nu. En flot 2. plads i 1. division opfylder til fulde målsætningen for indeværende sæson, og der venter stadigvæk 2,3,5 eller 6 afgørende kampe inden den endelige status kan gøres. Inden torsdagens oprykningsbrag kigger cheftræneren tilbage og gør status:

“Vi startede denne sæson op med 9 nye spillere i truppen, hvilket i sig selv er mange som skal lære at kende hinanden både på og uden for banen. Nogle af de spillere, som vi skulle bygge holdet op omkring kom fra klubber, hvor det havde været svingende med spilletid. Dertil var der nogle unge talenter, som havde (og har) masser af gå-på-mod, og en vilje til at blive bedre. Fokus fra start var at højne træningsmiljøet yderligere, og så er TM Tønder en klub, der gerne vil have spillere der fighter alt det bedste de har lært. Vi startede sæsonen op med en række træningskampe, hvor niveauet naturligvis svingede. Op til sæsonstarten meldte jeg ud, at vi gik efter en top 3 placering i en stærkt og forventelig tæt 1.division. Vi kom forrygende fra start og red i de første mange kampe på en selvtillidsbølge, hvor vi i mange kampe havde både marginaler og stolpe ind i vores favør. Det betød at vi efter 9 kampe stadigvæk havde maksimumpoint. Efter første halvdel af turneringen var færdigspillet havde vi tabt to kampe, og det tegnede til et parløb med Fredericia om den direkte oprykningsplads. Dette afgjorde Fredericia i Tønder Hal 2 til deres fordel, og de har fortjent vundet rækken og sikret sig den direkte oprykning. Vi slutter som en sikker nummer 2, hvilket jeg synes spillerne skal have stor ros for. Samtidig har vores unge spillere gennemgået en stor udvikling og virkelig taget ansvar. Der har været bump på vejen i løbet af sæsonen, men alle på og omkring holdet har ydet en stor indsats, som vi kan være stolte af. Nu venter der nogle meget spændende kampe mod Team Sydhavsøerne, hvor jeg forventer det bliver meget tæt. Derfor har vi brug for optimal opbakning til den første kamp i Tønder Hal 2 på torsdag. Jeg håber vi ses.”

Har du ikke sikret dig billet, så se at få købt. Vores spillere og trænere fortjener mest mulig opbakning, så de kan få et godt udgangspunkt inden turen i påsken går til Maribo. Vi ses i Tønder Hal 2 på torsdag.

HUSK – SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden