Trænerne for sæson 2019/20
Trænerne for sæson 2019/20
Trænerne for sæson 2019/20
Trænerne for sæson 2019/20

Trænerne for sæson 2019/20

TM Tønder, foreningsdel har holdet klar til den nye sæson

Skrevet d. 1. maj 2019 af
tmt
Trænerne for sæson 2019/20

Trænerne til de respektive ungdom- & seniorhold for den kommende sæson i TM Tønder, foreningsdel, er nu på plads. Vi er rigtig glade og ikke mindst stolte over at kunne præsentere træner-holdet til sæson 19/20.

U17 piger
I år bliver der et trænerteam bag U17 pigeholdet. Anette Larsen fortsætter som træner for holdet. Anette har efterhånden mange års trænererfaring, og hun har trænet alt fra børnehold til seniorhold, men hun har de seneste år koncentreret sig om ungdomsholdene.  Derudover kan vi i år sige velkommen til Nanna Sønnichsen, der ligesom Anette vil være en del af trænerteamet. Nanna har selv spillet håndbold siden hun var lille, og er i øvrigt stadig aktiv som seniorspiller. Både Anette og Nanna ser frem til at se både tidligere og nye spillere til træning.

U17 drenge
I den kommende sæson er der ikke så meget nyt på trænersiden, når det gælder U17 drengene. Vi har forlænget aftalerne med både Morten Mose og Bjarne Roth.

Morten har fortsat det overordnede ansvar for drengene og med sine mange års trænererfaring, ser vi frem til, at drengene endnu en sæson kan nyde godt af Moses træning og passion for sporten. Bjarne Roth er ligeledes igen at finde omkring holdet. Bjarne har siden sidste sæson fungeret som holdleder på holdet og hans omgang med drengene samt overblikket med hensyn til det praktiske, er Bjarnes rolle meget værdifuld for drengene og holdet generelt.

Vi er glade og stolte over, at de begge to har sagt ja til endnu en sæson.

U19 drenge

Vi er meget stolte over at kunne præsentere Lars Hemmsen som vores kommende cheftræner på U19 på drengesiden.
Lars har fra starten været vores klare førstevalg til at overtage cheftrænerposten efter Michael Wollesen, og vi er glade for, at han har sagt ja til opgaven. I den indeværende sæson har han været assistent-træner på holdet, og han har naturligt været en stor del af drengenes udvikling samt holdets flotte præstationer.
Lars har i sin aktive karriere spillet 1. division i TM Tønder, så han ved, hvad det kræves af spillerne for at kunne spille med på højt plan. Lars nyder en stor respekt fra spillerne, ikke kun på det faglig plan, men også på det sociale/menneskelige plan.
Vi er også glade for at Pia ”Mutti” Matzen har sagt ja til at blive ét år mere omkring den talentfulde gruppe – for som drenge og ikke mindst træneren siger: “Hvad skulle vi gøre uden hende?”. Pia yder et enormt stort arbejde, som både klubben, men i den grad også drengene og forældrene, er hende meget taknemmelige for.

U19 piger samt senior damer serie 2

Trænerkonstellationen på U19 og seniordamerne for den kommende sæson bliver en erfaren én af slagsen. Vi har til den kommende sæson prioriteret at få sammensat et trænerteam, hvor deres kompetencer, og ikke mindst erfaring, komplimenterer hinanden. Kirsten Andresen, Tina Schikowski, Troels Tønder og Anne Møller vil i næste år stå i spidsen for truppen.

Alle fire trænere har et godt kendskab til pigerne. Kirsten og Tina har været omkring holdet i den foregående sæson. Begge trænere er meget vellidte af pigerne, og dét kombineret med deres kendskab til pigerne, var også med til, at klubben gerne så, at trænerne fortsatte omkring holdet. Anne Møller bliver også knyttet til holdet i år. Anne har efterhånden været træner i rigtig mange år, og hun har qua sit arbejde som fysioterapeut, især stor fokus på den fysiske- samt skadesforebyggende træning. Troels Tønder har som spiller på eliteplan og træner for diverse divisions -og seriehold samlet sig en masse erfaring inden for sporten. Troels har tidligere været i spidsen for TM Tønders damesenior-afdeling, og vi er glade for, at han igen har lysten til at tage tjansen. Trænerteamet er uden tvivl et stort aktiv for klubben, og deres individuelle spidskompetencer er helt sikkert noget, som den individuelle spiller og selve holdene vil nyde store gavn af.

Som krølle på halen har vi igen i den næste sæson fået tilknyttet Kaj Mikkelsen som holdleder for de to hold. Med sit overblik og lune er Kaj ikke blot vellidt på holdet, han er også hurtig savnet, når han enkelt gang i mellem ikke er at se i hallen. Vi ser frem til, at Kaj igen er en del af holdet.

Dame senior – serie 3

Vi er rigtig glade for, at Per Jørgensen har sagt ja til at være træner for klubbens serie 3 hold. Per har i den foregående sæson været med omkring holdet og han har været med til holdets kampe og har ligeledes stået for træningen. Holdet har haft fokus på, at der var plads til at alle, hvilket de stadig har. Per har, sammen med damerne, været rigtig gode til at tage imod nye ansigter, og holdet og Per håber på at se nye som ”gamle” spillere til endnu en sæson.

Herre Senior (serie 1 & Jyllandsserie)

Til disse hold er der endnu ikke truffet endelige aftale, men det er tæt på. Derfor vil der komme en udmelding om træner/Holdleder funktion på et lidt senere tidspunkt.

 

Skulle der være spørgsmål til ovenstående er man velkommen til at kontakte Marianne Roued ([email protected]) fra TM Tønders sportsudvalg.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Thomas Clausen stopper i TMT

Thomas Clausen stopper i TM Tønder med udgangen af denne sæson....
4 uger siden

Ungdomslandsholdsspiller til TM Tønder.

TM Tønder henter igen til den kommende sæson en U21 landsholdsspiller,...
3 dage siden

Ny stregspiller til TMT

TM Tønder henter ny stregspiller. Phillip Lyngby har underskrevet en 2-årig...
3 uger siden

Ung venstrefløj til TMT

TM Tønder har underskrevet en 2-årig aftale med fløjspilleren Nicolaj Snogdal,...
3 uger siden

TMT henter stregspiller i Skovbakken

TM Tønder har indgået aftale med den 21-årige stregspiller, Carl Søndergaard,...
2 uger siden

Ung bagspiller til TMT

TM Tønder har underskrevet en 2-årig aftale med Malthe Damgaard, der...
2 uger siden

Jesper stopper

Efter 5 seniorsæsoner i TM Tønder Håndbold, stopper venstre fløj Jesper...
9 timer siden

Stor sejr i Århus

TM Tønder spillede en fremragende kamp i Århus, hvor alle bød...
3 uger siden

Pokalkamp i Kibæk

Kibæk Krydsfelt er navnet på det flotte idrætcenter i Kibæk, syd...
4 dage siden

Meyer Ejlersen piller Odder ned

TM Tønder kom godt fra start og bragte sig foran 4-1...
4 uger siden

TMT 2 slår rækkens bedste hjemmehold

Kiggede man på stillingen inden weekendens kamp, så var det nummer...
2 uger siden

Vigtig sejr til U19 drenge

Der var nerve på, til søndagens kamp mellem TM Tønders U19...
5 dage siden

Spændende opgør venter i Århus

Århus HC har 21 point og TM Tønder har 19. Århus...
3 uger siden

Andetholdet taber taktisk slag

TM Tønder 2 har spillet fantastisk på hjemmebane i denne sæson,...
3 uger siden

Stor søndag venter

På søndag kan TM Tønder Håndbold tage endelig afstand til nedrykningsstregen,...
4 uger siden

Snæver sejr på Fyn

Der er mange kampe på fyn, for 3.divisions herrerne og søndag...
4 dage siden

Turen går til Ølstykke

Lørdag går turen til Ølstykkehallen, hvor vi ikke har spillet i...
1 dag siden

Generalforsamling i Støtteforeningen

Til medlemmer af TM Tønders støtteforening I henhold til vedtægternes bestemmelser...
1 uge siden

Elever gik over en million skridt

11 elever fra Tønder Ungdomsskole & STU gik 1.164.695 skridt for...
3 uger siden