Træningskamp i Fredericia
Træningskamp i Fredericia
Træningskamp i Fredericia
Træningskamp i Fredericia

Træningskamp i Fredericia

TM Tønder spiller i aften træningskamp mod Fredericia

Skrevet d. 22. august 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Træningskamp i Fredericia

Om mindre end 14 dage starter sæsonen i 1. division, hvor TM Tønder starter ud med en hjemmebanekamp søndag den 9. september mod en af oprykningskandidaterne, Ajax København. Den helt store oprykningsfavorit fra årets 1. division kommer TM Tønder til at møde i aften, når de gæster THansen Arena i Fredericia. Her venter det storsatsende hjemmehold fra Fredericia Håndboldklub, der op til denne sæson har hentet prominente navne til truppen, bl.a. de to tidligere TMT-spillere Kristian Stoklund og Rune Schrøder. Fredericia Håndbold råder over en meget stærk trup, og kan vel passende betegnes som “et ligahold i forklædning”. TM Tønder kommer da også til at møde et hjemmehold, som indtil nu kun har spilet træningskampe mod ligahold – kampe hvor de har klaret sig fornemt, og senest besejret Mors-Thy Håndbold.

Derfor bliver det også en vanskelig opgave for det unge TMT-mandskab. Holdet viste dog senest mod Otterup, især i de sidste 30 minutter, meget lovende takter. Der er mange nye spillere i truppen, og det kræver tid og tålmodighed inden de er spillet sammen og har lært hinanden at kende. Derfor er det helt naturligt, at der i disse træningskampe bliver afprøvet forskellige formationer og nye tiltag, inden det for alvor går løs i turneringen. Holdet viser en enorm gejst og der bliver virkelig “gået til den”. Det er godt at se, og dette bliver også vigtige elementer i hele denne sæson.

Træner Torben Sørensen ser frem til aftenens møde mod den traditionsrige klub:
“Det er vigtigt at holde fast i, at vi er i en proces, hvor der skal afprøves nogle forskellige ting. Derfor vil det også være sådan, at nogle ting fungerer godt, mens andre tiltag måske endnu skal finpudses en del. Kampen mod Fredericia skal vise, hvor vi står fysisk og tempomæssigt. Fredericia er et hold med masser af fysisk og overskud, og de har haft overtaget i flere af kampene mod hold fra håndboldligaen. Kampen bliver derfor vores store test i træningskampene”.

Kampen fløjtes i aften i gang klokken 18:00 og spilles i den nyrenoverede THansen Arena.

TM Tønder spiller efterfølgende næste træningskamp på lørdag klokken 12:30 i Tønder Hal 2. Her møder holdet oprykningskandidaterne fra 2. division.Faaborg HK. Dette er en god mulighed for at se lidt håndbold i Tønder Festivalen, så kom og støt vores hold.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden