Træningskamp i Grindsted
Træningskamp i Grindsted
Træningskamp i Grindsted
Træningskamp i Grindsted

Træningskamp i Grindsted

TM Tønder møder et hold med masser af selvtillid

Skrevet d. 27. august 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Træningskamp i Grindsted

Når TM Tønder tirsdag aften klokken 18:30 løber på banen i Lynghallen i Grindsted, så skal holdet indstille sig på at møde et hjemmehold med masser af selvtillid. Grindsted er de seneste to sæsoner rykket op, og er således i denne sæson at finde i 2. division, og igen i denne sæson må de forventes at være en af oprykningskandidaterne.

Håndbold er meget populært i Grindsted, og klubben GGIF, har mange dygtige ungdomshold og en god talentmasse. Det har bl.a. være medvirkende til der er skabt et Idrætsakademiet i Grindsted, og det er gjort muligt for håndboldtalenter at kombinere håndbold og uddannelse på Campus Grindsted. Lederen af Idrætsakademiet er den tidligere KIF assistent og landstræner for ungdomslandsholdet Flemming Pedersen, der også er cheftræner for Grindsteds herrehold, der skal møde Tønder. Holdet fra Grindsted er præget af fortrinsvis unge spillere med god erfaring fra ungdomshåndbold på højt niveau, og med en vilje til at være i et godt træningsmiljø. Derfor skal TM Tønder også forvente at møde en modstander, der spiller med masser af fart og tempo.

Cheftræner Torben Sørensen glæder sig da også til den sidste træningskamp inden turneringen begynder:
“Grindsted er et rigtig fint hold, som spiller hurtigt og teknisk godt håndbold. De spiller samtidig med masser af gejst og der er mange dygtige individuelle spillere på holdet. For vores vedkommende bliver det en vigtig kamp, da vi skal have givet masser af spilletid til nogle af de spillere, som ikke har været så meget i kamp på det seneste. Vi skal se hvor folk står, med mindre end 14 dage til turneringsstarten. Der er et par spillere som døjer med typiske overbelastningsskader, og de bliver mere eller mindre sparret i tirsdagens opgør”.

TM Tønder har vundet de seneste tre træningskampe over Otterup, Fredericia og senest Faaborg. Og tirsdagens kamp vil formentlig komme til at minde om lørdagens kamp mod Faaborg:
“Mod Faaborg fik vi i lørdags afprøvet mange forskellige ting. Det var bestemt ikke alt der lykkes, men det er vigtigt vi får afprøvet nogle ting inden turneringen begynder. Vi vil have alle spillerne i kamp, og da vi samtidig er i en periode, hvor der har været en del kampe og fysisk hård træning, så passer det perfekt at møde Grindsted nu, og så derefter have en kortere “kamppause” inden det går løs mod Ajax den 9. september hjemme i Tønder Hal 2″, slutter TMT-træner Torben Sørensen.

Som nævnt så er den første turneringskamp i 1. division mod Ajax København. En hård start for vores hold, så sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen, så vi alle kan bakke op og være med til at give holdet opbakning i åbningskampen. Der fløjtes op til premieren den 9. september i Tønder Hal 2 klokken 15:00.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
21 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden