Træningskamp i Grindsted
Træningskamp i Grindsted
Træningskamp i Grindsted
Træningskamp i Grindsted

Træningskamp i Grindsted

TM Tønder møder et hold med masser af selvtillid

Skrevet d. 27. august 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Træningskamp i Grindsted

Når TM Tønder tirsdag aften klokken 18:30 løber på banen i Lynghallen i Grindsted, så skal holdet indstille sig på at møde et hjemmehold med masser af selvtillid. Grindsted er de seneste to sæsoner rykket op, og er således i denne sæson at finde i 2. division, og igen i denne sæson må de forventes at være en af oprykningskandidaterne.

Håndbold er meget populært i Grindsted, og klubben GGIF, har mange dygtige ungdomshold og en god talentmasse. Det har bl.a. være medvirkende til der er skabt et Idrætsakademiet i Grindsted, og det er gjort muligt for håndboldtalenter at kombinere håndbold og uddannelse på Campus Grindsted. Lederen af Idrætsakademiet er den tidligere KIF assistent og landstræner for ungdomslandsholdet Flemming Pedersen, der også er cheftræner for Grindsteds herrehold, der skal møde Tønder. Holdet fra Grindsted er præget af fortrinsvis unge spillere med god erfaring fra ungdomshåndbold på højt niveau, og med en vilje til at være i et godt træningsmiljø. Derfor skal TM Tønder også forvente at møde en modstander, der spiller med masser af fart og tempo.

Cheftræner Torben Sørensen glæder sig da også til den sidste træningskamp inden turneringen begynder:
“Grindsted er et rigtig fint hold, som spiller hurtigt og teknisk godt håndbold. De spiller samtidig med masser af gejst og der er mange dygtige individuelle spillere på holdet. For vores vedkommende bliver det en vigtig kamp, da vi skal have givet masser af spilletid til nogle af de spillere, som ikke har været så meget i kamp på det seneste. Vi skal se hvor folk står, med mindre end 14 dage til turneringsstarten. Der er et par spillere som døjer med typiske overbelastningsskader, og de bliver mere eller mindre sparret i tirsdagens opgør”.

TM Tønder har vundet de seneste tre træningskampe over Otterup, Fredericia og senest Faaborg. Og tirsdagens kamp vil formentlig komme til at minde om lørdagens kamp mod Faaborg:
“Mod Faaborg fik vi i lørdags afprøvet mange forskellige ting. Det var bestemt ikke alt der lykkes, men det er vigtigt vi får afprøvet nogle ting inden turneringen begynder. Vi vil have alle spillerne i kamp, og da vi samtidig er i en periode, hvor der har været en del kampe og fysisk hård træning, så passer det perfekt at møde Grindsted nu, og så derefter have en kortere “kamppause” inden det går løs mod Ajax den 9. september hjemme i Tønder Hal 2″, slutter TMT-træner Torben Sørensen.

Som nævnt så er den første turneringskamp i 1. division mod Ajax København. En hård start for vores hold, så sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen, så vi alle kan bakke op og være med til at give holdet opbakning i åbningskampen. Der fløjtes op til premieren den 9. september i Tønder Hal 2 klokken 15:00.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden