Træningskamp i Tønder

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM Tønder endelig spiller en kamp, hjemme i Tønderhal 2, så er det på torsdag klokken 19.45 det sker. Her kommer et af sidste sæsons absolutte tophold forbi, når Rolf Ravn og Grindsted er modstander. Mens TM Tønder hev 22 point hjem, blev det til hele 35 points for Grindsted, der sluttede som nummer tre og var en del af oprykningsspillet. Her blev det til nederlag over tre kampe mod HØJ.

TM tønder har spillet godt op imod Grindsted i forgangne sæson, men tabte begge opgør, og vi har generelt haft det svært mod Grindsted, men det håber vi da at få lavet om på i kommende sæson. Generelt er Grindsted bare et godt sammensat hold, der spiller god og seværdig håndbold.

TM Tønder har fået fem nye spillere udefra, samt to fra egne rækker. Flere af dem har allerede vist sig rigtig flot frem i træningskampene, så der er absolut noget at glæde sig til, torsdag aften. Andreas Meyer Ejlersen (målmand), Viktor Berholt (fløjspiller), Tobias Balsby (streg), samt bagspillerne Mathias Nikolajsen, Livio Klausen, Troels Clausen, Rune Thuskjær Schmidt er nye. De to sidste var dog en del af holdet i foråret, så de er hurtigt integreret på holdet. Desuden er Lars Muus Carstensen og Casper Rahr Madsen tilbage på holdkortet. Så fem nye og fire der kender klubben indefra kan opleves i kommende sæson.

Og der er som sagt rigtigt meget at glæde sig til. Vi ses på torsdag kl.19.45 i Tønderhal 2. Sammen er vi stærke.