Trans: “Vi skal videre igen”
Trans: “Vi skal videre igen”
Trans: “Vi skal videre igen”
Trans: “Vi skal videre igen”

Trans: “Vi skal videre igen”

Christian Trans er optimistisk inden Odder-kampen

Skrevet d. 23. februar 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen

Christian Trans er stadigvæk ærgerlig over sidste weekends nederlag til Fredericia, hvor den sikre sidste skanse, ikke følte at holdet viste deres rette niveau. Specielt ikke inden pausen… I morgen er det en ny kamp, og Trans synes, at holdet er godt forberedte på opgaven:
“Jeg synes, vi har haft nogle gode træninger i ugens løb, og føler egentlig også, at vi er klar igen efter vores lidt skuffende præstation mod Fredericia i sidste runde. Nu er det en ny opgave, og det er en anden type modstander, vi skal op imod. De har spillet nogle fremragende kampe i sæsonen, men har omvendt også tabt de seneste tre opgør. I det første indbyrdes opgør i år, spillede vi egentlig længe en jævnbyrdig kamp, men hvor vores større bredde gjorde udslaget, så vi derfor kunne trække fra til slut. Vi skal stå kompakt i vores forsvar, og dermed få holdt deres dygtige skytter i kort snor. Jeg tror på, vi har noget vi skal bevise efter sidste runde, så derfor håber jeg, at vi tager sejren og de to point med hjem til Tønder.”

Trans: “Vi skal videre igen”Trans: “Vi skal videre igen”Trans: “Vi skal videre igen”Trans: “Vi skal videre igen”Trans: “Vi skal videre igen”Trans: “Vi skal videre igen”Trans: “Vi skal videre igen”Trans: “Vi skal videre igen”Trans: “Vi skal videre igen”Trans: “Vi skal videre igen”Trans: “Vi skal videre igen”Trans: “Vi skal videre igen”Trans: “Vi skal videre igen”Trans: “Vi skal videre igen”Trans: “Vi skal videre igen”

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden