Troels har sidste aften som Tønderix
Troels har sidste aften som Tønderix
Troels har sidste aften som Tønderix
Troels har sidste aften som Tønderix

Troels har sidste aften som Tønderix

Efter to år med Troels som mascot, så er det i aften sidste gang han iklæder sig mascotdragten

Skrevet d. 14. maj 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Troels har sidste aften som Tønderix

“Heut ist so ein scöner Tag” brummer gennem højttalerne, når der er time out i Tønder Hal 2. Kort tid efter kommer klubbens to år gamle mascot, Tønderix, farende på banen. Mascoten er også en fast inventar når det gælder opvarmning af publikum og de seneste gange er indløbet sket på forskellige motordrevne køretøjer, som fx en flot Puch Maxi eller hallens elektriske “fodervogn”. Fælles for alle minutter Tønderix er på banen, er at der er stemning og højt humør. Og manden i Tønderix, Troels Tønder, lover at den ikke får for lidt i aften, hvor han har sidste optræden i det fornemme kostume:
“Da det kom på tale, at klubben skulle have en mascot, synes jeg det var en vildt god ide´ – det har mange andre klubber, og det giver et løft i stemningen på tilskuerpladserne. Da så kostumet kom, manglede TM Tønder en person til at være inde i den nye druide. Min gode ven, Flemming “Fille” Sørensen, mente at jeg vil være den perfekte til denne opgave. Aftalen var i første omgang, at det kun skulle være i de første par kampe, indtil der var fundet en fast “mascotmand”. Nu er det blevet til to år, og i aften er det sidste gang jeg har denne sjove opgave.”

Som alle andre der hepper på TM Tønder, så håber Troels Tønder naturligvis på sejr eller “bare” uafgjort til hjemmeholdet. Han får en varm aften i dragten, hvor en tætpakket Tønder Hal 2 kommer til at danne rammen for en af de vigtigste kampe i klubbens historie. Tønderix tror på, at vores hold klarer skærene:
“Jeg vil rigtig gerne slutte med manér. Der er en del spillere som har sidste hjemmekamp, og jeg skal gøre mit til at stemningen kommer i top. Vi har en speciel hjemmebane, og jeg håber virkelig at hjemmepublikummet i aften vil give den fuld gas. Det bliver en mega tæt kamp, hvor jeg tror der skal laves mange mål for at vinde. Kolding er favoritter, men med den hjemmebane og den fight som vores hold kan mønstre, så tror jeg på et godt resultat. Et forsigtigt bud er 33-32 til Tønder – en ting er sikker. Det bliver en stemningsfuld aften – og måske en lang nat…..”

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden