Turen går til Skanderborg
Turen går til Skanderborg
Turen går til Skanderborg
Turen går til Skanderborg

Turen går til Skanderborg

En ny vigtig kampe venter TM Tønder på lørdag

Skrevet d. 7. september 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Turen går til Skanderborg

Lørdag eftermiddag skal TM Tønder spille sæsonens anden kamp i 888-ligaen. Første opgave på udebane i sæsonen bliver mod Skanderborg Håndbold.

TM Tønder måtte i årets første turneringskamp indkassere et ærgerligt nederlag hjemme mod Mors-Thy i en kamp, hvor holdet gjorde mange ting rigtigt. Især fungerede forsvarsdelen i store del af kampen virkelig godt, og det er de positive takter fra opgøret der skal med til Skanderborg på lørdag. Skanderborg var i deres første opgave på besøg i Skansen, hvor holdet tabte 28-20 til Sønderjyske.

Så når der lørdag klokken 15:00 bliver fløjtet til kamp i ”Orangeriet”, så er det med to hold, som rigtig gerne vil have hente en sejr. TM Tønder holdet vil være klar på opgaven! Holdet har i en træningskamp op til turneringsstarten mødt netop Skanderborg – her vandt holdet 27-23. Men èn ting er træningskampe og noget andet er turnering. Holdet kan være forberedt på at det med garanti er et Skanderborg-mandskab, som er opsatte på at beholde begge point i byen der er bedst kendt for den smukke festival:
”Skanderborg er et godt hold, som der rigtig gerne vil have succes. De er helt sikkert klar til kampen mod os. Holdet har op til denne sæson fået en ny træner, som er en snu ræv, der har masser af erfaring. Vi har for nylig mødt dem i en træningskamp, og vi tror på, at vi har værktøjerne til at løse såvel forsvars- og angrebsdelen. Vi er klar på opgaven og tiltro til os selv”, siger træner Torben Sørensen.

Tag en tur til Skanderborg lørdag eftermiddag og støt drengene i kampen om point. Kontakt Allan Mattesen fra Red Support på mobil 51293350, og forhør om muligheden for at køre med fanbussen.

SAMMEN ER VI STÆRKE

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden