Turen går til Otterup
Turen går til Otterup
Turen går til Otterup
Turen går til Otterup

Turen går til Otterup

Vores hold skal fredag aften en tur til Nordfyn, hvor Otterup byder op til fredagsbold

Skrevet d. 8. februar 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Turen går til Otterup

Der bliver ikke tid til at se X-factor for vores spillere i denne uge. I den bedste sendetid løber de nemlig på banen i Otterup Hallen, hvor det gulblusede hjemmehold er klar til at byde op til fredagsbold. Det er pr. tradition en svær udebane, og Otterup har de seneste kampe virkelig vist en stigende formkurve. Heldigvis har TM Tønders træner, Torben Sørensen, et godt kendskab til såvel klub som spillere, da det jo netop var her han var cheftræner, inden han trådte til i TM Tønder. Det bliver forhåbentlig også Torben og vores hold, der kan synge sejrssangen, når de 2 x 30 minutter er spillet – selvom opgaven i følge Torben bliver vanskelig:
“Jeg har sagt det mange gange – der er ingen lette kampe i 1. division. Ej heller denne, hvor vi skal op mod et formstærkt hjemmehold, der senest har besejret Odder og spillet helt lige op med Fredericia. Det er et hold der er utrolig gode til at udnytte den enkelte spillers kompetencer. De har mange spillere, der i kampene kan gå ind og score 5-6 mål, så vi er nødt til at forberede os på lidt af hvert. En af deres spillere er tidligere TMT-spiller, nemlig Magnus Frisk Jensen, og han er naturligvis en skytte vi har et vågent øje på. Det er et lidt uforudsigeligt hold, hvilket også fremgår af deres resultater i løbet af sæsonen. De har mange variationer i både forsvar og angreb, og specielt der offensive forsvar har voldt flere hold problemer i år. Som vi talte om inden det første opgør, så vinder Otterup i alle sæsoner over hold i top tre. De var meget tæt på mod Fredericia, hvilket jo indikerer deres kvaliteter. Vi skal naturligvis holde fast i vores koncept, og blive ved med at køre på, selvom vi helt sikkert bliver udfordret hen ad vejen. Vi glæder os!”

Første indbyrdes opgør endte med en TMT-sejr på 36-28, hvilket vi naturligvis håber gentager sig.

Skal du med fanbussen, så kører den kl 17:30 fra Tønder Sport og Fritidscenter. For tilmelding kontakt Allan Mattesen Jacobsen på mobil 51 29 33 50. Der er stadig pladser.

 

SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden