Turen går til Stoholm
Turen går til Stoholm
Turen går til Stoholm
Turen går til Stoholm

Turen går til Stoholm

TM Tønder skal lørdag på udebane møde Stoholm

Skrevet d. 2. november 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Turen går til Stoholm

TM Tønder skal igen i kamp efter der i sidste weekend var kamppause på grund af landskampe. Og holdet skal på langfart, når de lørdag eftermiddag løber på banen i Stoholm Fritids- og Kulturcenter, hvor der fløjtes op klokken 17:00. Her skal TM Tønder op mod et hjemmehold fra Stoholm, der sultne efter point – holdet har i sæsonens 7 første kampe endnu ikke fået point på kontoen. Derfor har hjemmeholdet alt at vinde mod TM Tønder, og træner Torben Sørensen forventer også at hans mandskab skal kæmpe hårdt for sejren:
“Godt nok ligger Stoholm pointmæssigt sidst i tabellen, men når det gælder fight, så er de en rigtig vanskelig modstander. De har i de foregående kampe kæmpe forbilledligt, og mod os vil de helt sikkert gå “all in”. De har alt at vinde og kan i princippet jo spille frit. Vi skal derfor vise vores værdier, og det er bestemt ikke en selvfølge at vi vinder kampen, selvom det er top mod bund der mødes. Vi skal vise, at vi har et højt bundniveau og kan fortsætte den stabile udvikling, som har kendetegnet os i de første kampe. Vi skal stadigvæk udvikle os som hold, og det kan nemt gå galt, hvis vi ikke er klar og finder det rigtige spændingsniveau.”

TM Tønder har brugt de seneste 14 dage på at “komme til hægterne” efter et hårdt program, og dette har bl.a. betydet der har været nogle alternative træningsøvelser:
“Vi har bl.a. været ude og lave forskellige teambuildingsopgaver, ligesom det har været vigtigt at få evalueret på sæsonens første 7 kampe. Spillerne har været rigtig gode til at holde fokus på, hvor vi skal optimere og dermed blive endnu bedre. Det har været godt med et “pusterum” inden de næste vigtige kampe. Jeg synes spillerne er gode til hele tiden at holde fast i at den næste kamp er den vigtigste, og dermed fokusere på de opgaver som ligger først for. Vi har resultatmæssigt fået en forrygende start på turneringen, men vi arbejder fortsat med at gøre tingene endnu bedre.”

TM Tønder har nu to udekampe i træk. Lørdag den 3. november i Stoholm, og den efterfølgende lørdag skal holdet igen op i samme område, denne gang for at møde Skive FH. Lørdag den 17. november kommer holdet endelig “hjem” i Tønder Hal 2, hvor der venter et brag af en kamp mod Team Sydhavsøerne.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
6 timer siden