U16 AFSLUTNINGSTUR
U16 AFSLUTNINGSTUR
U16 AFSLUTNINGSTUR
U16 AFSLUTNINGSTUR

U16 AFSLUTNINGSTUR

U16 DRENGE I LUXEMBOURG

Skrevet d. 4. april 2018 af
tmt
U16 AFSLUTNINGSTUR
I påskedagene drog U16-drengene til Dudelange i Luxembourg for at deltage i invitationsstævnet “Youth-Cup” 2018. Stævnet som sådan er gratis, så vi skulle kun betale for transporten. Her har Tønder trafikskole hjulpet ved at stille en stor bil til rådighed. Mange tak for det til Tønder trafikskole.
Der var 10 deltagende hold fra Frankrig, Belgien, Holland, Finland, Italien, Serbien, Bosnien, Østrig, Danmark (os) og Luxembourg. Det er normalt gode hold der er med til stævnet så forventningerne var ikke alt for høje.
TM Tønder var i pulje med hold fra Frankrig, Serbien, Italien og Holland og lagde ud med en fortjent sejr på to mål over franskmændene. Dernæst var det serberne der stod for tur. De kom med mere fysik og hårdtskydende backs, og TM Tønder kom hurtigt bagud med en 3 mål. Nu giver U16 drengene aldrig op og med små justeringer i angreb og forsvar, en godt skydende Alexander og en Søren der tog fra i målet, endte Tønderdrengene med at hive en 1-måls sejr hjem.
Så blev det tid til at møde italienerne, der har fået godt med pasta, og havde især én spiller, der var virkelig god. Igen kom Tønder-drengene bagud, og med kort tid igen så det ud til at det også ville blive et større nederlag, men vi valgte at gå meget offensivt til værks og scorede 3 mål på 45 sekunder. Det var desværre ikke helt nok og drengene tabte med et enkelt mål. Endeligt skulle vi møde hollænderne og her blev det til en sikker sejr, og dermed var vi videre som 2’er fra puljen.
I kampen om 3 – 4 pladsen skulle vi igen møde vores italienske venner. Nu var der ved at være udsolgt hos spillerne, og trods en god start, kunne drengene ikke holde de store italienere og ender med at tabe kampen med 3 mål, og ender på en 4.plads.
Placeringene er en tangering af det bedste resultat fra et Tønderhold til stævnet i Luxembourg og dermed absolut godkendt. Dertil kommer at Alexander fuldt fortjent kom på All Star holdet som bedste playmaker. Han har spillet en rigtig godt under hele turneringen og fået ros at mange at de andre trænere.
Endeligt kan vi kun være stolte af at have så gode repræsentanter for klubben som U16-drengene. De har været helt fantastiske at have med på tur. Det er et hold, de står sammen, de kan spille håndbold, de har godt humør og positiv indstilling til alt der møder dem. Deres personlige guider, Cathy og Eva, var så begejstrede for de dejlige drenge at Cathys mor gav pandekager til hele holdet.

 

 

Man kan se reter og flere billeder på følgende link http://www.youth-cup.lu/php/photos/overview_001.php

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden