U18 Piger klar til 2 division
U18 Piger klar til 2 division
U18 Piger klar til 2 division
U18 Piger klar til 2 division

U18 Piger klar til 2 division

Skrevet d. 13. september 2016 af
Kim Møller

Siden opstarten i Uge 30 har U18 pigerne arbejdet hårdt og målrettet mod kvalifikationskampene, så der var med stor spænding set frem til disse kvalifikationskampe i lørdags hvor pigerne skulle spille 1.runde kvalifikation til 2.division i Bylderup.

Holdet var kommet i pulje med Saxburg, Bov og Ribe. Vinderen af puljen kvalificerede sig direkte til 2.division, og de resterende hold skal spille 2.runde kval i næste weekend. Ribe var de store favoritter i puljen, de fleste af spillerne på dette hold havde spillet U18, 1.division efter jul i sidste sæson.

Første kamp var mod BBI-Saxburg, en kamp som blev spillet langt under niveau, de fleste af spillerne var meget nervøse. Dette var tydeligt at se fra kampens start, samt var kendskabet til hinanden på de 2 hold meget stort – efter en halvlegsføring på 4-3 blev kampen vundet med 11-8.

Anden kamp var mod Ribe HK og resultaterne i puljen i de første 3 kampe på dagen gjorde at vinderen af denne kamp allerede havde sikret sig pladsen i 2 division inden deres sidste kamp.

Der var ikke mange der havde spået holdet en chance i denne kamp så det var helt uden nerver man kunne gå ind til denne. Det blev til et BRAG AF EN KAMP FOR PIGERNE, der spillede klart det bedste der var set i denne sæson. Alle var klar fra kampens start og nogle gode forsvars og målmandsauktioner gjorde at holdet kom godt fra start i kampen.

Pigerne fandt hurtig en tro på sig selv, der var koncentration kampen igennem, der blev valgt de rigtige løsninger/vurderinger, og der var lavet en fornuftig forberedelse på hvad det var Ribe ville ”komme med”/bruge af åbninger. Forsvaret og målvogter var gode kampen igennem – ALT I ALT GIK DET ”HELE” HOLDETS ”VEJ” – Kampen blev vundet med 18-13 og kvalifikationen til 2 division var sikret. STORT TILLYKKE til pigerne som virkelig havde fortjent det efter sådan en god og koncentreret indsats.

Sidste kamp var mod Bov IF og efter en meget sløv start på kampen, trak pigerne sig stille og roligt sejrsrigt ud af kampen med en 15-11 sejr.

Så det var nogle glade spillere og stolte trænere der kunne gøre status på denne kvalifikationsrunde/pulje og kalde sig 2 divisionshold i denne sæson.

Der er stor ros fra trænerne til pigerne for den indsats, de har ydet sommeren igennem. Fra opstarten i uge 30 og ikke mindst den indsats der blev ydet af hele holdet i lørdags. En af holdets helt store styrker er også deres gode humør/sammenhold som også gav sig til udtryk i kampen mod Ribe hvor der var en kanon gejst og glæde fra alle uanset om man var på banen eller på bænken.

Kendetegnende for holdet er også den store ”bredde” som holdet har, hvis det ikke fungere for ”den ene”, så er der ”en anden” der er klar til at tage over på fornemmeste vis.

Der lyder fra alle spillerne og trænerne en STOR TAK til alle de personer som var tilstede i Bylderup og gav holdet en KANON opbakning .

Holdet til kampene var: Mie Mortensen, Louise Bossen Mathiesen, Lene Reggelsen Lauridsen, Steffani Lorenzen, Iben Runge, Karina Berg Lassen, Mie Høier, Nanna Sønnichsen, Emma Blume Nielsen, Emma Jordt, Laura Ravn Hansen og Johanne Ravn Hansen.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden