U18 Piger klar til 2 division
U18 Piger klar til 2 division
U18 Piger klar til 2 division
U18 Piger klar til 2 division

U18 Piger klar til 2 division

Skrevet d. 13. september 2016 af
Kim Møller

Siden opstarten i Uge 30 har U18 pigerne arbejdet hårdt og målrettet mod kvalifikationskampene, så der var med stor spænding set frem til disse kvalifikationskampe i lørdags hvor pigerne skulle spille 1.runde kvalifikation til 2.division i Bylderup.

Holdet var kommet i pulje med Saxburg, Bov og Ribe. Vinderen af puljen kvalificerede sig direkte til 2.division, og de resterende hold skal spille 2.runde kval i næste weekend. Ribe var de store favoritter i puljen, de fleste af spillerne på dette hold havde spillet U18, 1.division efter jul i sidste sæson.

Første kamp var mod BBI-Saxburg, en kamp som blev spillet langt under niveau, de fleste af spillerne var meget nervøse. Dette var tydeligt at se fra kampens start, samt var kendskabet til hinanden på de 2 hold meget stort – efter en halvlegsføring på 4-3 blev kampen vundet med 11-8.

Anden kamp var mod Ribe HK og resultaterne i puljen i de første 3 kampe på dagen gjorde at vinderen af denne kamp allerede havde sikret sig pladsen i 2 division inden deres sidste kamp.

Der var ikke mange der havde spået holdet en chance i denne kamp så det var helt uden nerver man kunne gå ind til denne. Det blev til et BRAG AF EN KAMP FOR PIGERNE, der spillede klart det bedste der var set i denne sæson. Alle var klar fra kampens start og nogle gode forsvars og målmandsauktioner gjorde at holdet kom godt fra start i kampen.

Pigerne fandt hurtig en tro på sig selv, der var koncentration kampen igennem, der blev valgt de rigtige løsninger/vurderinger, og der var lavet en fornuftig forberedelse på hvad det var Ribe ville ”komme med”/bruge af åbninger. Forsvaret og målvogter var gode kampen igennem – ALT I ALT GIK DET ”HELE” HOLDETS ”VEJ” – Kampen blev vundet med 18-13 og kvalifikationen til 2 division var sikret. STORT TILLYKKE til pigerne som virkelig havde fortjent det efter sådan en god og koncentreret indsats.

Sidste kamp var mod Bov IF og efter en meget sløv start på kampen, trak pigerne sig stille og roligt sejrsrigt ud af kampen med en 15-11 sejr.

Så det var nogle glade spillere og stolte trænere der kunne gøre status på denne kvalifikationsrunde/pulje og kalde sig 2 divisionshold i denne sæson.

Der er stor ros fra trænerne til pigerne for den indsats, de har ydet sommeren igennem. Fra opstarten i uge 30 og ikke mindst den indsats der blev ydet af hele holdet i lørdags. En af holdets helt store styrker er også deres gode humør/sammenhold som også gav sig til udtryk i kampen mod Ribe hvor der var en kanon gejst og glæde fra alle uanset om man var på banen eller på bænken.

Kendetegnende for holdet er også den store ”bredde” som holdet har, hvis det ikke fungere for ”den ene”, så er der ”en anden” der er klar til at tage over på fornemmeste vis.

Der lyder fra alle spillerne og trænerne en STOR TAK til alle de personer som var tilstede i Bylderup og gav holdet en KANON opbakning .

Holdet til kampene var: Mie Mortensen, Louise Bossen Mathiesen, Lene Reggelsen Lauridsen, Steffani Lorenzen, Iben Runge, Karina Berg Lassen, Mie Høier, Nanna Sønnichsen, Emma Blume Nielsen, Emma Jordt, Laura Ravn Hansen og Johanne Ravn Hansen.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
2 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
1 uge siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
2 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
3 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
1 dag siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
2 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
3 dage siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
4 uger siden