U18 slutter sæsonen af med uafgjort
U18 slutter sæsonen af med uafgjort
U18 slutter sæsonen af med uafgjort
U18 slutter sæsonen af med uafgjort

U18 slutter sæsonen af med uafgjort

Skrevet d. 20. marts 2017 af
Flemming Sørensen
U18 slutter sæsonen af med uafgjort

Lørdag eftermiddag spillede u18 drengene den sidste kamp for i år, da de på udebane mødte Team Haderslev/Vojens.

I Vojenshallerne var der dækket op til stor THV dag, og der var mange kampe på programmet i den intime hal. Et flot arrangement med speak, indløb, røgkanoner og pyro – det sidste tiltag kom fra udeholdets fangruppe 666 Devils & Rebels.

“R.Nizzle” virkede dog kølig overfor de intime rammer og de 987 tilskuere fra Haderslev:
“Jeg kan gå så langt ind i mig selv, at jeg kan lukke alt andet ude, og jeg ser kun, at jeg hamrer klatten ind mellem stængerne. Hun blev bare så glad”.

“R.Nizzle” skulle vise sig at have noget at have det i. Den normale venstre fløj startede kampen på højre back, og hvilken præstation han lagde for dagen. Hurtige afleveringer, gennembrud og giftige skud diskede han op med de første 15 min. Højdepunktet kom, da han hamrede en underhånd op i nettaget, så Haderslevs målmand fik midterskilningen på plads.

I dagens anledning var der en fartmåler i hver ende og denne viste 121 km., da “R.Nizzle” havde fyret kanonen af.  Derudover viste 18-års fødselaren “Razz” godt spil i første halvleg. Med sine tynde stænger var han en evig trussel mod Haderslev defensiven. Desværre kunne forsvaret med “Jønne” i kassen ikke helt få fat, og derfor blev der i første halvleg mest byttet mål.  Mod slutningen af halvlegen sørgede “Mean Mofo” med 3 scoringer i rap, at TMT kunnne gå til pause med en føring på 14-13.

I anden halvleg kom Haderslev klart bedst ud. De formåede at være mere aggressive i deres forsvar, hvilket gjorde det svært for de unge Tønderdrenge. Derudover mente de to herrer i sort, at de skulle stjæle lidt af spotlightet foran de mange tilskuere. Dette resulterede i et hav af tynde udvisninger til begge mandskaber, og derfor blev kampen aldrig nogen skønhed. Da Haderslev midtvejs i anden halvleg bragte sig foran med 4 mål, lignede de et hold, der ville køre kampen hjem. Men med en forbilledlig fight kom Tønder tilbage. Specielt “Miyagi” og “Mini” var forgangsmænd i comebacket. Som partnere i midterforsvaret delte de øretæver ud til højre og venstre, og Tønders kontraspil fungerede nu for alvor.  Men dommerne ville gerne have en hjemmesejr i dag, og de gjorde alt, hvad de kunne for at ødelægge Tønders muligheder. Heldigvis lykkedes det ikke, og med 5 sekunder igen udlignede “Dominator” til kampens resultat 24-24.

Efter kampen var “Rote” mere rød, end han nogensinde har været. “Skandale – Jeg skal hjem og drikke lidt rom for at falde ned. De stjal det fra os i dag. Scheisse”.

U18 drengene holder nu pause, inden de begynder arbejdet frem mod næste sæson. Denne sæson har budt på en smal trup, der har været hårdt ramt af skader. Dette har fået “Just Fun” til at finde den store pengepung frem til den kommende sæson, og han har hentet intet mindre end 15 nye spillere. Mere herom følger i de næste måneder.

Hele mandskabet vil gerne takke sponsorer, tilskuere, fanklub og cheerleadere for denne sæson.  Vi ses til nye eventyr. Vi står stadig.

Kampen i tal THV – TMT 24-24(13-14)

Jonas “Jønne” Nielsen 6 redninger
Mads “Biceps” Clausen 3 redninger
Jonas “Mean Mofo” Matthiesen 4
Rasmus “Razz” Sønnichsen 3
Nicolai “R.Nizzle” Nielsen 3
Anders “Curly” Thrige 3
Mr. Martin “Miyagi” Müller 3
Rasmus “Young Gun” Jacobsen 2
Rasmus “Mini” Matthiesen 2
Jepper “Escobar” Holm 2
Nikolaj “Dominator” Damm 2

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden