Uafgjort i lokalopgør
Uafgjort i lokalopgør
Uafgjort i lokalopgør
Uafgjort i lokalopgør

Uafgjort i lokalopgør

Et intens lokalopgør i Ribe endte uafgjort 25-25

Skrevet d. 7. december 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Fleming Andersen
Uafgjort i lokalopgør

Man kan grine eller græde over det ene point – alt afhængig af øjnene der ser….. Det havde været utrolig rart med to point i dag, men det kunne også været endt med, at vi måtte tage tomhændet hjem fra Domkirkebyen. Sådan gik det heldigvis ikke….

I en intens fight mellem to mandskaber som kender hinanden særdeles godt, endte det med remis i aftenens velbesøgte lokalopgør i Ribe Fritidscenter. I en kamp hvor TM Tønder var i téten i store dele af 2. halvleg var der rigtig mange lyspunkter, som kan bruges positivt i de næste kampe.

Efter en lige start på kampen, hvor begge hold spillede koncentreret og med stor tålmodighed, bølgede det længe frem og tilbage. Ingen af de to hold rigtigt kunne slå sig fri. TM Tønder havde problemer med hjemmeholdets indspil til stregen, mens der til gengæld var succes med at sætte hjemmeholdet under pres i 2. bølgen.

I den tætte 1.halvleg fik spillerne lov at bruge deres fysik. Det passede begge mandskaber fint, og den intense fight afløste i perioder det polerede spil. Hos TM Tønder lyste Rolf Ravn igen op – herlig indstilling og rigtig fine scoringer. Oliver Eggert hamrede et par drømmemål ind bag en sagesløs Winkler i målet, ligesom både Martin Kjærgaard og – som sædvanligt – Emil Bergholt kæmpede fornem på stregen.

Den hårde kamp så mod slutningen af halvlegen ud til at falde ud til TM Tønders favør. Holdet virkede lidt skarpere og kunne da også gå til pause foran med 13-11. Det lunede gevaldigt, og de mange tilrejsende TMT-fans var tilfredse. På lægterne vandt udeholdet kampen med flere længder!!

Mon ikke alle var spændte på de sidste 30 minutter? Kunne de nu holde og hvordan vil REHH`s store profiler agere i den sidste halvdel af kampen?

Heldigvis fortsatte vores hold med den helt rigtige indstilling. Der blev kæmpet om hver en bold og spillet blev i angrebet godt styret af Stoklund. I aften fik vi en række herlige scoringer fra fløjen, hvor Hans Martin Asmussen spillede sin bedste kamp i denne sæson, ligesom Niclas Tygesen strålede i  specielt det sidste kvarter af opgøret. Også Eggert-brødrene var indstillet på, at de to point skulle med til Grænselandet. Både Ulrik og Oliver sled og slæbte kampen igennem – jo, der var mange gode ting i dag!

Desværre gik det galt, da vi med 7 minutter igen kommer to mand i overtal i en periode, hvor Kasper Nielsen og Søren Tau får 2 minutters udvisning. Vi fører her med et mål, men spillet i den periode blev ikke omsat til – måske afgørende – scoringer. Og da vi i den sidste fase af kampen ligeledes brænder to straffekast, så skal vi glædes over, at REHH til slut ikke får scoret og beholder begge point.

Onsdag den 13. december går det løs igen og her kommer Skanderborg på besøg i Tønder Hal 2. Her har vi gevaldig revanche til gode, så 2 point her vil lune på en pointkonto, som lige nu står på 4 – to mindre end Sønderjyske og fire efter Skanderborg. Det kan se helt anderledes ud om en uge.

TAK for den store opbakning til holdet i dag – det sætter spillere og alle omkring holdet stor pris på!

SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
2 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
3 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
6 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
2 dage siden

Finn og Jens informerer om støtteturen

Som repræsentanter for TMT Støtteforening var Jens Malle og Finn Hedegaard...
1 dag siden

2.halvsæson indledes

2.halvsæson skydes i gang i kommende weekend og TM Tønder skal...
8 timer siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden