Uafgjort i sæsonpræmiere

Uafgjort i sæsonpræmiere

Lad mig starte med sende en tak til Kerteminde Håndbold for et rigtig godt arrangement – fyldt hal med over 200 betalende tilskuere dannede en helt perfekt ramme for sæson præmieren i 3 division. Det var så fedt igen at få lov til at spille for tilskuere, og tilskuerne skabte den helt perfekte stemning fredag aften.

Jeg havde på forhånd sagt det ville blive en svær kamp og det blev også – Kerteminde har fået sammensat et yderst kompetent mandskab med bl.a tilgange fra Nyborg og Fåborg, så der var masser af divisionsrutine som vores unge mandskab, som i dag bestod af lige mange seniorspillere som U19, skulle op imod.

Første halvleg var en mega tæt affære med skiftende føringer på +1 til +3 om end vi mod slutningen af halvlegen havde momentum uden dog at kunne komme afgørende foran – så resultat på 13-14 til pausen var vel OK. Vi talte om i pausen at vi skulle fortsætte i samme spor med nogle få justeringer og det gjorde vi så. Halvlegen startede som første , tæt og mega velspillet men Kerteminde fik mere og overtaget og lige pludselige var vi bagud med 4 mål da der manglede ca. 12 min. Men vi fik os kæmpet tilbage og med ca. 2 min igen kom vi foran med 2, men desværre kunne vi ikke holde denne føring og med ca. 12 sek igen fik værterne udlignet og vi fik ikke sat spillet op i de døende sekunder så resultat på 31-31 var en kendsgerning.

Jeg skal sende stor ros til vores unge U19 spillere som bevidste, de helt klart er fremtidens spillere, for hold nu op de gjorde det fremragende hver og en  – lækre mål, super assist spil og fremragende forsvarsarbejde. Den rutinerede garde i form af Lars Muus Carstensen, Lars Reinholdt samt Danny Simonsen skal ligeledes have mega stor ros , for ikke nok med de hver især spillede en god kamp, men de guidede og vejledte de unge inde på banen til en mega god præstation.

Holdets topscore blev: Troels Clausen: 7, Rune Schmidt: 6, Lars Muus Carstensen: 6

Mvh: Trænerteamet Brian Smidemann & Morten Malmqvist

NB: Ses vi på torsdag hvor vores talentfulde U19 skal i ilden for første gang i denne sæson. Kampstart kl. 20.00

Næste kamp for 3 div er søndag hvor KIF Kolding kommer på besøg