Uafgjort i sidste test
Uafgjort i sidste test
Uafgjort i sidste test
Uafgjort i sidste test

Uafgjort i sidste test

Skrevet d. 3. februar 2017 af
Flemming Sørensen
Uafgjort i sidste test

TM Tønder spillede i aften træningskamp mod ligakollegaerne fra Ribe/Esbjerg HH. Kampen blev spillet i et velbesøgt Skærbæk Fritidscenter, og skulle vise sig, at blive en rigtig god test inden turneringen igen starter op på onsdag den 8. februar.

TM Tønder viste i aften god gejst i hele opgøret, og via en hård start kom de bedst gennem de første 20 minutter af 1. halvleg. Holdet spillede især godt angrebsspil og afslutningerne pev ind bag Ribe/Esbjergs nye målmand, Emil Tellerup.

De sidste minutter inden pausen var Ribe/Esbjerg dog toneangivende, og kunne således gå til pausen med en føring på 14-16. Og takterne fortsatte i begyndelsen af 2.halvleg, hvor TMT-spillerne havde svært ved at score på Søren Haagen, der var kommet ind i målet og i perioder lukkede helt af. Midt i 2. halvleg var TMT således bagud med 18-22, men qua en god fight fik de kæmpet sig tilbage i opgøret, og med 5 minutter igen, var de to hold således helt lige.

Tilskuerne fik sig da også en gyserafslutning, hvor de to mandskaber skiftedes til at føre i slutminutterne. Således var TMT bagud med et enkelt mål, da træner Claus Lyngsø tager time out med mindre end 30 sekunder igen. Efter time out`en kommer der hurtigt “arm på”, og efter et par frikast fik TM Tønder afsluttet i paraderne hos Ribe/Esbjerg forsvaret. REHH forsøgte sig med en sidste scoring, men en mirakelredning af en hurtigløbende Henk Muus forhindrede en scoring. Bolden blev hurtigt sat i spil og med blot 2 sekunder igen, kunne TM Tønder udligne til det der blev slutresultatet 28-28.

En rigtig god træningskamp, hvor gejsten lyste ud af vores spilere. Der blev kæmpet rigtig godt, og der var gode individuelle præstationer. Således også fra truppens nye målmand, Henk Muus Meyer, der i de ca 20 minutter han fik på banen viste, at han er en særdeles talentfuld målmand!

Vi glæder os til onsdag den 8. februar klokken 19:00, hvor ligaen igen starter op for TM Tønder. Her får vi besøg af den sydfynske traditionsklub fra GOG. Traditionsklub eller ej – vi slog dem i Gudme, og dette scenarie må meget gerne gentage sig i returopgøret!

Reserver allerede nu onsdag aften til håndbold i Tønder Sport og Fritidscenter. Vores hårdt fightende hold fortjener det – vi ses i hallen!!

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
2 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
7 dage siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
1 uge siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
2 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
3 uger siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
2 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
18 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
3 uger siden