Uafgjort i sidste test
Uafgjort i sidste test
Uafgjort i sidste test
Uafgjort i sidste test

Uafgjort i sidste test

Skrevet d. 3. februar 2017 af
Flemming Sørensen
Uafgjort i sidste test

TM Tønder spillede i aften træningskamp mod ligakollegaerne fra Ribe/Esbjerg HH. Kampen blev spillet i et velbesøgt Skærbæk Fritidscenter, og skulle vise sig, at blive en rigtig god test inden turneringen igen starter op på onsdag den 8. februar.

TM Tønder viste i aften god gejst i hele opgøret, og via en hård start kom de bedst gennem de første 20 minutter af 1. halvleg. Holdet spillede især godt angrebsspil og afslutningerne pev ind bag Ribe/Esbjergs nye målmand, Emil Tellerup.

De sidste minutter inden pausen var Ribe/Esbjerg dog toneangivende, og kunne således gå til pausen med en føring på 14-16. Og takterne fortsatte i begyndelsen af 2.halvleg, hvor TMT-spillerne havde svært ved at score på Søren Haagen, der var kommet ind i målet og i perioder lukkede helt af. Midt i 2. halvleg var TMT således bagud med 18-22, men qua en god fight fik de kæmpet sig tilbage i opgøret, og med 5 minutter igen, var de to hold således helt lige.

Tilskuerne fik sig da også en gyserafslutning, hvor de to mandskaber skiftedes til at føre i slutminutterne. Således var TMT bagud med et enkelt mål, da træner Claus Lyngsø tager time out med mindre end 30 sekunder igen. Efter time out`en kommer der hurtigt “arm på”, og efter et par frikast fik TM Tønder afsluttet i paraderne hos Ribe/Esbjerg forsvaret. REHH forsøgte sig med en sidste scoring, men en mirakelredning af en hurtigløbende Henk Muus forhindrede en scoring. Bolden blev hurtigt sat i spil og med blot 2 sekunder igen, kunne TM Tønder udligne til det der blev slutresultatet 28-28.

En rigtig god træningskamp, hvor gejsten lyste ud af vores spilere. Der blev kæmpet rigtig godt, og der var gode individuelle præstationer. Således også fra truppens nye målmand, Henk Muus Meyer, der i de ca 20 minutter han fik på banen viste, at han er en særdeles talentfuld målmand!

Vi glæder os til onsdag den 8. februar klokken 19:00, hvor ligaen igen starter op for TM Tønder. Her får vi besøg af den sydfynske traditionsklub fra GOG. Traditionsklub eller ej – vi slog dem i Gudme, og dette scenarie må meget gerne gentage sig i returopgøret!

Reserver allerede nu onsdag aften til håndbold i Tønder Sport og Fritidscenter. Vores hårdt fightende hold fortjener det – vi ses i hallen!!

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden