Udekamp på søndag

Udekamp på søndag

Rækker Mølle er oprykker og er af de fleste set som en af de sikre nedrykkere, når sæsonen er slut. Nogle er dog blevet lidt klogere, for Rækker Mølle har vundet tre af de første fem kampe og ligger pt. nr.3. Som oprykker kommer man naturligvis med noget begejstring og det har også betydet at vi har set et vestjysk hold der aldrig giver op. Det rakte ikke helt i den sidste kamp, hvor halvlegsresultatet 17-9 i Ringsted var for meget til at de kunne nå op. Århus, Ajax og Otterup har dog måtte sande at Rækker Mølle var en for stor mundfuld for dem.

Rækker Mølle spiller også på andet end begejstring. De har hentet fint ind, hvor Lasse Boeriths, Dennis Knudsen og Mathias Bruzelius især skal nævnes. De kommer alle fra højere niveau. Topscorer er Tobias Skræddergaard der har scoret 35 gange, hvilket er et snit på 7 mål, så ham skal der nok lige holdes et vågent øje med.

TM Tønder har været igennem en rutchebanetur med op og nedture og de tre point vi har opnået er bestemt færre end vi havde regnet med. Vi er ikke de favoritter på søndag, som vi ellers havde regnet med, men tabellen lyver jo ikke og Rækker Møller ligger i den modsatte ende af tabellen, så den må de tage. Vi er dog ubesejret på udebane og det skulle gerne fortsætte, så vi ikke får for langt op til midten af tabellen. Skader og sygdom har heller ikke kigget vores vej, men dette skal ikke være en undskyldning, blot et håb om at vi nu snart ser et TMT, hvor alle spillere rammer topformen.

Vi skal videre nu, og søndag eftermiddag i Rækker Mølle vil være en kærkommen kamp at vinde.