Udfald kostede i Skive

Udfald kostede i Skive

Der var ikke de store forventninger til point, mod oprykningsfavoritterne fra Skive. Til gengæld var der håb og tro på en gedigen overraskelse, som der jo skal være. Kampen var relativ lige i starten og efter 8 minutter stod der 7-5 til Skive, efter en målrig start. Skive fik øget til 10-5, men TMT drengene kæmpede og hang på. Dog kom Skive på 16-11 efter 18 minutter. Resten af 1.halvleg stod der dog TM Tønder på og efter hornet havde lydt, kunne Thomas Clausen udligne til 17-17 på et flot frikast.

– Vi var på forhånd ikke spået mange chancer mod Skive, men jeg er imponeret over spillernes indstilling, at vi ikke gir op, men knokler på i alle 60 min. Vi går til pause 17-17, hvilket er noget af en præstation mod oprykningsfavoritterne, siger Jan Paulsen efter kampen.

Skive kom dog bedst i gang efter pausen og kunne bringe sig foran 23-18 og senere endda 27-20. TM Tønder kunne med 4 mål i træk bringe sig på 27-24 med 10 minutter tilbage. Overraskelsen udeblev dog, da Skive sluttede bedst af og vandt 32-25. Otte mål i 2.halvleg er ganske enkelt for lidt, vil man vinde i Skive.

– 2. halvleg kommer vi skidt fra start og hænger efter resten af kampen, specielt pga. vores angrebsmuligheder desværre er begrænsede. Skive er et stærkt mandskab og det kunne være endt værre, så vi tar en del positive ting med fra kampen i bestræbelserne på at overleve i 1. division, slutter Jan Paulsen.

Thomas Clausen viste igen gode takter som bagspiller og blev holdets topscorer:

Thomas Clausen: 6

Benjamin Holm: 5

Niclas B. Christiansen: 4

Mikkel Ebeling: 4 (1)

Teis Horn Rasmussen: 2

Anders Sell: 2

Kasper Lydiksen: 1

Lars Kooij: 1