Udspillet
Udspillet
Udspillet
Udspillet

Udspillet

TM Tønder mødte et hold fra en anden hylde

Skrevet d. 19. september 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Udspillet

Når man scorer 30 mål er det oftest nok til en sejr, men når man lukker 41 mål ind, så taber man, med statsgaranti. Og det var netop scenariet i Tønderhallerne, søndag eftermiddag, hvor TM Tønders angrebsspil langt hen af vejen var ganske glimrende, men vi må bare løfte på kasketten for Skovbakken. Når de spiller som de gjorde i Tønder, er der intet hold i 1.division der kan slå dem. Og det var ellers på en dag med en fint besøgt Tønderhal 2 og med Tønderrix i topform.

Målene strøg ind fra start med skiftende føringer: 0-1, 2-1, 2-3, 4-3 og efter 10 minutter var der allerede scoret 16 gange, 8-8. Det gik sindsygt hurtigt begge veje, men de næste seks minutter fik TMT sværere ved at score, mens Skovbakken bare kværnede derud af. Så var stillingen 10-14. Det var lige meget hvad Skovbakken gjorde, så endte det bare med mål, men det skal også siges at de afsluttede fantastisk, om det var på skud, eller fra 6 meter, så sad bolden bare i hjørnerne og gik vores keepere frem blev bolden drejet rundt om deres fødder, det var svære betingelser for Meyer og Wilde.

Næste periode var TM Tønders og vi kom på 14-15 og med godt seks minutter til pause stod der 15-16. Resten af første halvleg blev kampafgørende, for her scorede TMT kun en gang, så der stod 16-21 ved pausen. En målfest og 16 mål var absolut godkendt, men forsvarsmæssigt havde vi slet ikke kontrol med Skovbakken.

Fra 2.halvlegs start lod Skovbakken ingen i tvivl om at de ville vinde og hurtigt blev det til 17-24. Mads Hvid i Skovbakken målet begyndte nu også at tage bolde og efter 43 minutter var stillingen 20-30, uden at Århusianerne skruede ned for blusset. Det var bare sådan en dag hvor Skovbakken kunne det hele og så endte det hele 30-41 og det var mere Skovbakken der spillede den perfekte kamp, end det var TM Tønder der spillede dårligt.

Efterfølgende kårede publikum Casper Madsen som kampens spiller.

Casper Madsen: 8

Viktor Bergholt: 5

Jaris Tobeler: 3

Kristoffer Vestergaard: 3

Tobias Balsby: 3

Livio Klausen: 2

Mathias Nikolajsen: 2

Jesper Redlefsen: 1

Troels Clausen: 1

Andreas Hylleberg: 1

Anton Filtenborg: 1

UdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspilletUdspillet

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden