Udstrålingen manglede i Maribo
Udstrålingen manglede i Maribo
Udstrålingen manglede i Maribo
Udstrålingen manglede i Maribo

Udstrålingen manglede i Maribo

TM Tønder ramte et forfærdeligt lavt niveau.

Skrevet d. 10. november 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Torben Lund
Udstrålingen manglede i Maribo

TM Tønder var på sæsonens længste udebanetur, da turen gik til Maribo på Lolland. TSØ var modstanderen der har hjemme i Maribo og de er kendt for deres 5-1 forsvar. Det havde holdet så trænet på i ugens løb og syv mod seks spillet skulle løse dette. Når man spiller syv mod seks er det dog vigtigt at spille uden fejl, for ellers koster det hurtigt i den anden ende.

TM Tønder virkede slet ikke klar fra start. I to af de første tre angreb blev bolden kastet ud over sidelinien og det straffede TSØ benhårdt. Flere afleveringer blev sendt lige ind i modstandernes hænder og efter godt 6 minutter havde TSØ scoret tre gange i tomt mål. 5-1 stod der på tavlen og Torben tog timeout og gik tilbage i seks mod seks.

Fejlene fortsatte dog i angrebspillet og et uhørt højt antal afleveringer havnede i hænderne på en modstander. De behøvede ikke gøre noget, men bare vente på bolden blev spillet ind i hænderne på dem. 10-2 efter 15 minutter uden at TSØ havde udspillet vores forsvar. Det blev ikke bedre og ved pausen stod der 17-7.

Efter pausen blev flere reserver sendt på banen hos hjemmeholdet, mens TMT spillede med dem der trods alt ville kæmpe. Timålsføringen holdt og efter 45 minutter stod der 24-14. TSØ udspillede stadig ikke vores forsvar, men det var heller ikke nødvendigt. De kunne bare hoppe op fra 8 meter og tyre boldene ind, intet var nemmere. 28-18 med 8 minutter tilbage og så slog vi op i banen og TSØ kunne score de sidste 5 mål og vinde 33-18, uden de store problemer.

TM Tønder har før leveret sådanne præstationer og er kommet videre. Denne kamp var i samme kategori som 10 måls nederlaget i Brabrand, de to nederlag til Svendborg og pokalnederlaget i Rækker Mølle. Vi må rejse os på lørdag hvor der igen står 0-0 fra start.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden