Ufortjent nederlag

Det var to vidt forskellige spillestile der mødtes lørdag eftermiddag i Tønderhal 2. Et fyslisk stærkt udehold og et hurtigtspillende TM Tønder. Efter 5 minutter ved stillingen 3-3 var det gæsterne der ramte en god periode og med fire mål i træk, bragte de sig på 3-7. TM Tønder skiftede keeper, Simon Egtved kom ind og kampen skiftede omgående karakter. TM Tønder kom på 7-8, hvilket fik Ian Marco Fog til at gå i syv mod seks. Det gav plads til kæmpe store Niels Dahl, der skyder godt udefra. TMT hang dog på og ved pausen stod der 14-15.

Efter pausen kom Jonas Wilde tilbage i målet og nu med en helt anden tænding, og efter 8 minutter kunne TMT bringe sig foran 18-17. TSØ gik igen i 7-6 og efter en lige kamp lykkedes det dem at komme på 23-25. Kasper Lydiksen opsnappede en aflevering da det så allerværst ud og reducerede til 24-25. 30 sekunder før tid stod der 28-28 og TSØ tog timeout. Dommerne løftede armen for passiv spil, men tillod alligevel Lucas Eichwald at drible sidelæns med bolden i 7-8 sekunder. Her havde man jo nok forventet at der var blevet fløjtet nøl, men i stedet lod man ham score fra en ellers håbløs position. TM Tønder fik hurtigt givet bolden op, men helt fri foran mål, 2 sekunder før tid, lykkedes det ikke for Lars Kooij at få bolden forbi målmanden. Det kunne være blevet til 2 point, men blev i stedet til 2 meget heldige point til TSØ.

Overordnet set leverede TM Tønder en præstation, der lover godt for fremtiden, og det var da også en tilfreds cheftræner Jan Paulsen, der efter kampen kaldte indsatsen for “vores bedste kamp”: – Vores bedste kamp i denne sæson, fik desværre en hård afslutning. Drengene kæmpede igen med alt og jeg er imponeret over vi kan spille lige op med et af rækkens bedste hold. Med en ny opstilling, Niklas Buch og Thomas Clausen i bagkæden, som gjorde det godt og som var stærkt medvirkende til at det blev vores bedste angrebskamp. Det gav desværre ingen point, men det gir forhåbentlig hår på brystet for det her nye unge hold.