Ung bagspiller til TM Tønder

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige Mickey Olah tiltræder på en 2-årig aftale op til den kommende sæson.

I bestræbelserne på at skabe en bred, talentfuld og slagkraftig trup i den kommende sæson, har klubben hentet den 19-årige bagspiller Mickey Olah.

Sportschef Steen Thomsen glæder sig til, at få endnu en ung og hårdtarbejdende spiller i truppen. En spiller der ovenikøbet netop har været med til at vinde Danmarksmesterskabet for U-19 hold:
”Vi glæder os over, at Mickey har valgt at fortsætte karrieren i TM Tønder Håndbold. Mickey har tidligere som ungdomsspiller været i Ajax København, men forud for den netop overståede sæson, flyttede Mickey til Mors/Thy, hvor han i denne sæson har spillet på U19 mandskabet samt været en del af deres talentfulde Håndboldakademi. Mickey har således netop deltaget ved Final 4 for U19 hold, hvor Mors/Thy genvandt mesterskabet efter at have besejret Skanderborg i semifinalen og GOG i finalen. Mickey er en spændende spiller, der har en god spilforståelse, og er en anderledes spillertype end de øvrige bagspillere i truppen. Samtidig kommer han med et brændende ønske om at udvikle sit talent som håndboldspiller”.

”Jeg valgte at tage til Tønder de næste 2 sæsoner da jeg kan se mig selv i det projekt der er i gang med at blive opbygget. Her er der mange unge spillere og et stærkt trænerteam. Nu har jeg haft fornøjelsen af Lars Krarup det seneste år på Mors, og jeg glæder mig til mindst 2 sæsoner mere med Lars. Jeg håber og tror på, at jeg kan udvikle mig enormt meget i en 1. divisionstrup med mange dygtige spillere, som træner hårdt hver evig eneste gang. Desuden ser jeg frem til nogle nye udfordringer og lære en masse nye hårdtarbejdende unge gutter at kende. Jeg tror på vi får et rigtig godt sammenhold på holdet og det glæder jeg mig meget til.”

Mickey har i lighed med langt de fleste af sine holdkammerater i TM Tønder truppen valgt at bosætte sig i Tønder.

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen, mobil: 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
TM Tønder Håndbold