Ung keeper til TMT

Ung keeper til TMT

Andreas Haagen har skrevet kontrakt med Ribe-Esbjerg HH – og udlånes til TM Tønder.

Den 19-årige U21 landsholdsmålmand Andreas Haagen har indgået aftale med Ribe- Esbjerg HH pr. 1. juli 2021. Parterne har samtidig aftalt, at Andreas lånes ud til TM Tønders hold i 1. div. Det foregår ifølge de særlige udlånsregler for unge håndboldspillere, der giver mulighed for at trække spilleren retur til kontrakt-klubben, hvis der er behov for det.

Det er den tredje Haagen-keeper på kontrakt i REHH. Farbror Lars stod på mål, da REHH blev etableret i 2008 – og var med til at rykke op fra 2. til 1. div. året efter. Far Søren stod på mål i sæsonen 16-17, da REHH i klubbens bedste sæson sluttede på ligaens 4. plads. Søren Haagen flyttede som 17-årig fra Tjæreborg til GOG – hvor Andreas er vokset op i Danmarks stærkeste talentmiljø.

I TM Tønder glæder det direktør Kim Wittenkamp, at man kan tiltrække endnu en U21 landsholdsspiller: ”Andreas har en aggressiv målmandsstil – er specielt dygtig på nærskuddene – og så er han en rigtig god igangsætter, der passer godt til den måde, vi gerne vil spille håndbold på. Vi tror på, at Andreas via masser af ansvar i TM Tønder kan tage det næste skridt i karrieren”.

Cheftræner Kristian Kristensen glæder sig over, at REHH og TM Tønder har fundet en model, der samlet kan sikre gode udviklingsmuligheder med Andreas Haagen i centrum. ”Andreas har DNA’et i orden. Det bliver spændende at følge hans udvikling i de kommende år”.

Andreas Haagen skal spille kampe og træne i TM Tønder – suppleret af en ugentlig træning i REHH. ”Jeg glæder mig til at spille i Tønder på en fed hjemmebane. Jeg kender de to ambitiøse og gode klubber rigtigt godt. Dobbeltaftalen med Ribe-Esbjerg HH og TM Tønder sikrer mig netop den udvikling, som en ung knægt som mig har brug for”. Andreas Haagen har indgået aftale for perioden 2021-22.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold Elite A/S