Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

Ung Stregspiller til TMT

TM Tønder har skrevet kontrakt med stregspiller Morten Libak, der tiltræder i klubben med øjeblikkelig virkning.

Kort før jul ønskede stregspiller Philip Lyngby af personlige årsager at stoppe i TM Tønder Håndbold, hvilket vi havde fuld forståelse for. Derfor har vi været på jagt efter en erstatning, og den har vi fundet i Rækker Mølle Håndbold. Morten Libak tiltræder med øjeblikkelig virkning, og har underskrevet en kontrakt, der i første omgang er gældende for resten af sæsonen.

Morten Libak er 21 år gammel, og en fysisk stærk spiller på 196 cm og 95 kg. Han har hidtil i denne sæson optrådt for vores kollegaer i 1. division Rækker Mølle Håndbold. Tilgangen af Morten Libak glæder sportschef Steen Thomsen:

”Efter Philip Lyngby stoppede i klubben har vi været på udkig efter en erstatning, idet vi gerne vil have den nødvendige bredde i truppen omkring stregspilspositionen. Det er vi meget glade for, er lykkes så hurtigt, og Morten er allerede tiltrådt i TM Tønder Håndbold. Morten er en ung og fysisk stærk stregspiller, som tidligere har trænet under Lars Krarup i Mors Thy, hvortil han kom efter at have spillet ungdomshåndbold i Skanderborg Håndbold. Morten er en spiller med den helt rigtige indstilling i forhold til hårdt arbejde og stor energi. Samtidig har han en god personlighed, og vi har en formodning om, at han vil passe særdeles godt ind i konceptet hos os. Vi ser frem til, at endnu en ung og talentfuld spiller kommer til klubben, og vi glæder os til at byde Morten velkommen”

Vores førstehold åbner sæsonen i 2024 med en hjemmekamp den 14.januar klokken 15:00, hvor vi får besøg at topholdet fra Grindsted.

Er der spørgsmål til tilgangen af Morten Libak, så bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen på mobil 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold.