Ungdom’s kådhed versus rutine
Ungdom’s kådhed versus rutine
Ungdom’s kådhed versus rutine
Ungdom’s kådhed versus rutine

Ungdom’s kådhed versus rutine

Sejr i topkamp

Skrevet d. 19. februar 2018 af
tmt
Ungdom’s kådhed versus rutine

I går søndag spillede vi topbrag i Parkhallen i Kolding, og som overskriften antyder var den ungdom versus rutine, bl.a. symboliseret ved at en Kolding spiller fik bevis på kamp nr. 150 i Kolding trøjen inden kampstart, hvilket ingen af vores spillere er i nærheden af. Men hvad betyder rutine, når vi har ungdoms kådhed og gåpåmod.

Første halvleg kom til at forløbe på vores præmisser, for drengene fulgte det taktiske oplæg som vi havde lagt til et stort 12 tal. Vores målmand Jesper Boldt stemplede ind med den ene gode redning efter den anden, og vores dirigent Casper Madsen svingede taktstokken sublimt – så halvleg resultatet på 16-10 i vores favør var fuld fortjent.

Vi kommer lidt skidt ud fra pausen, hvor vi lavede et par skønhedsfejl, hvilket betød at Kolding kom tilbage i kampen. Vi kom nu under maksimal pres, og Kolding spillerne var maksimalt tændte, jeg vil mene for overtændte, og det er her der skal lyde et fantastiske stor ros til drengene. For der var tændt fuldt op under heksekedlen, men drengene lod sig ikke påvirke, de genfandt rytmen og vi tilkæmpede os flot sejr på 26-25.

Det som bragte os sejren i dag, var den helt igennem fremragende indstilling hos hver enkelt spiller og vores fantastiske team-spirit, og jeg kan ikke rose spillerne nok for den indstilling og parathed de havde i dag – det var sgu en flot præstation. Det er holdet som vinder kampen, men der er1 præstationer som skiller sig ud. Vores keeper Jesper Boldt spillede  ”afskedskamp” (har fået arbejde i Ålborg) – og hvilken kamp han brændte af, 16 redninger og 1 mål, han overstrålede i den grad modstandernes keeper.

Det føles rart at vi bibeholder afstanden ned til 3 pladsen, og samtidig holder vi presset på Kolding, så alt er stadig åben.

Nu venter der så 3 hjemmekampe i træk og startende med lokal opgør på søndag kl. 14.00 hvor Tinglev kommer på besøg.

Målscore:

Jesper Boldt (1 og redningsprocent 38), Jesper Redlefsen (3), Casper Madsen (9), Daniel Jacobsen (2), Mathias Hejsel (3), Martin Busk (2), Morten Jørgensen (2), Lars Reinholt (3), Jonas Nielsen (1), Andreas W Asmussen, Nikolaj Nielsen

Mvh – træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
6 timer siden