Ungdomslandsholdsspiller til TM Tønder.

Ungdomslandsholdsspiller til TM Tønder.

TM Tønder henter igen til den kommende sæson en U21 landsholdsspiller, idet U-21 landsholdsmålmand Magnus Siim Pedersen har valgt at komme til Tønder på en 2-årig aftale.

Det er med meget stor glæde, at vi kan offentliggøre, at TM Tønder fra den kommende sæson får U21-landsholdsmålmand Magnus Siim Pedersen i truppen. Den talentfulde målmand kommer til klubben fra et af de stærkeste træningsmiljøer på ungdomssiden i Danmark, Skanderborg Håndbold, hvor han i øjeblikket spiller på deres U19 mandskab i ligaen. Magnus Siim Pedersen er 20 år gammel og har spillet 5 U-landskampe. Han var senest med da U21 landsholdet mødte Tyskland i begyndelsen af denne måned.

Sportschef Steen Thomsen ser meget frem til at tilknytte den nye målmand til truppen:
”Jeg vil betragte det som en rigtig vigtig signing, at vi de kommende to sæsoner får en af landets mest talentfulde unge målmænd til klubben. At Magnus’ og andre talentfulde unge spillere vælger TM Tønder, oplever jeg samtidig som en blåstempling af vores trænings-, udviklingsmiljø og det projekt vi er i færd med at søsætte. Ved at tilknytte Magnus får vi sammen med Andreas Ejlersen samtidig en målmandsduo, som efter vores vurdering komplementerer hinanden særdeles godt. Magnus har mange kompetencer og nogle spidskompetencer i sit målmandsspil, som vi glæder os til se udfoldet i de næste sæsoner. Ligesom vi ser frem til at kunne bidrage til Magnus’ fortsatte videreudvikling. Magnus er en målrettet, dedikeret og seriøs person, der er vant til at færdes i et meget stærkt håndboldmiljø. Vi ser meget frem til, at Magnus kommer og bidrager til truppen, hvor han med sit engagement, sin rolige fremtoning og dygtige keeperspil, skal være med til at skabe resultater for TM Tønder.”

Magnus Siim Pedersen går på Skanderborg Håndbold Elite Akademi (SHEA), og han ser frem til 2 år i TM Tønder: ”Skiftet til TM Tønder bliver en spændende udfordring i en klub, der har en ung og talentfuld trup. Der er ligeledes et rigtig godt trænings set up i TM Tønder, hvor der samtidig er nogle ambitiøse målsætninger, som jeg ser frem til at være med til at indfri. Klubben har et godt træningsmiljø, og det har gennem de seneste sæsoner været en klub, som flere nuværende ligaspillere har brugt som springbræt. TM Tønder er en klub med god opbakning til håndbolden, og jeg ser meget frem til foreløbig to spændende sæsoner i klubben, hvor Hal 2 skal være min stemningsfyldte hjemmebane”

Sportschef, Steen Thomsen, glæder sig endvidere over, at Magnus i lighed med flere andre spillere har valgt at bosætte sig i Tønder kommune de næste to år. Derfor en opfordring til sponsorer, fans og øvrige samarbejdspartnere om også at tage godt imod Magnus, når han til sommer bosætter sig i Tønder kommune.

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen, mobil: 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
TM Tønder Håndbold