Vanskelig opgave i vente

Vanskelig opgave i vente

Det bliver ikke meget sværere end en udekamp mod et velspillende Grindsted. Grindsted oplevede en forfærdelig sæsonsart, hvor det kun blev til et enkelt point i de syv kampe de spillede i september/oktober. Her tabte de bl.a. i Tønder, efter at have ført med tre mål gennem det meste af 1.halvleg. TM Tønder vandt dog de første 23 minutter af 2.halvleg med 12-6, og efter en meget flot halvleg vandt vi fortjent 27-24.

Siden har Grindsted virkelig spillet sig op. November bød på tre kampe der alle blev vundet med over 10 mål, og de sidste 10 kampe har budt på 6 sejre og kun 2 nederlag. Bl.a. tabte de sidst i Ringsted, men det kunne lige så godt være blevet til en sejr. 2023 har således budt på sejr i Sydhavsøerne, uafgjort hjemme mod Odder, Sejr i skæring, sejr hjemme mod Otterup og altså det uheldige nederlag i Ringsted. Det er således et tophold vi skal møde, selv om de ligger lige bag os i tabellen.

Men hvor står TM Tønder så lige nu, det er naturligvis det store spørgsmål. Vi har vist en god formkurve i 2023, inden det fortjente nederlag til et stærkt Rækker Mølle. Dog er vores chancer i Grindsted nok under 50%, hvilket odds sætterne er helt med på (1,61 – 2,79 lyder odds på for hjemme/ude sejr). Det betyder at vi skal gå ind til kampen som var det en oprykningskandidat vi skulle op imod. Vi skal i den grad være parate, og at Grindsted kun har vundet to hjemmekampe i denne sæson betyder ingenting.

I ugens pokalkamp sad flere vigtige spillere over. Vi håber at vi kan melde de fleste klar til søndagens kamp mod Grindsted, hvor der bliver brug for en rigtig bred trup. Der bliver også brug for at alle tager ansvar og ikke lægger ansvaret på sidemanden. Desuden glæder vi os over at der venter en god opbakning fra Red Support og andre af vore trofaste tilskuere. Sammen er vi stærke, vi tager tyren ved hornene og kæmper for sejr i Grindsted.