Velkommen til PTI
Velkommen til PTI
Velkommen til PTI
Velkommen til PTI

Velkommen til PTI

Skrevet d. 20. december 2016 af
Flemming Sørensen
Velkommen til PTI

Virksomheden PTI har netop tegnet et stort sponsorat med TM Tønder Håndbold, og er således også med i TM Tønders Erhvervsklub. Oven i dette har PTI tegnet et kampsponsorat til årets sidste hjemmekamp i 888ligaen. Den kamp afvikles fredag den 23.december klokken 18:30 og spilles i Tønder Hal 2. Til denne kamp har TM Tønder brug for al den opbakning der kan samles, da det er rækkens førerhold fra Aalborg Håndbold som kommer på besøg. PTI har købt alle billetter til opgøret og sørger dermed for GRATIS ÈNTRE til kampen. TM Tønder byder PTI med Anneli og Jürgen Lorenzen i spidsen velkommen i klubben!

Hjem til Sønderjylland

Anneli og Jürgen stammer oprindeligt fra henholdsvis Højer og Tønder, og efter endt uddannelse i Aarhus og et par år på arbejdsmarkedet i Tyskland, flyttede de tilbage til Sønderjylland og startede her deres virksomhedseventyr med PTI (Power Transmission Innovative). Virksomheden er familieejet og i dag har både Anneli og Jürgen deres daglige gang her – det samme har sønnen Carsten og svigerdatteren Heidi, som også begge er ansat i administrationen.

Hvad gemmer sig egentlig bag navnet PTI?

Bag historien om PTI Europa A/S gemmer der sig en historie om et succesfuldt iværksætter-ægtepar, som  for nyligt har fejret 25 års jubilæum med deres virksomhed. Anneli og Jürgen Lorenzen driver i dag en verdensomspændende  ISO certificeret virksomhed, som med 43 ansatte fordelt på det sønderjyske hovedkvarter og en filial i Nordjylland har forrygende travlt.

Mange kender til navnet PTI, men de færreste er måske helt klar over, hvad det er virksomheden producerer. PTI Europa A/S har siden begyndelsen i 1991 haft til huse i tidl. Kogsbøl Skole, som på daværende tidspunkt stod tom og blev fyldt med nyt liv. Disse bygninger er stadig basen for virksomheden og er siden overtagelsen blevet udvidet med flere haller og i dag er der således mere end 5.000 m2 under tag. Det mere end 5.000 m2 store centrallager lagerfører et meget bredt sortiment af lejer, lejehuse, kædehjul, remskiver, og en række andre komplementære produkter. I alt mere end 40.000 varenumre!

PTI Europa A/S er en verdensomspændende leverandør . Da virksomheden blev grundlagt i 1991 var PTI Europa A/S oprindelig en del af den tyske HFH koncern. Moderselskab gik imidlertid konkurs, og dengang indgik ledelsen et partnerskab med den amerikanske virksomhed P.T. International Corp., USA. I 2005 ophørte dette samarbejde og der fortsatte virksomheden med navnet PTI Europa A/S og med varemærket PTI på det danske og europæiske marked.

Verdensomspændende producent

Virksomheden har oplevet en særdeles positiv udvikling. Og trods perioder med lavkonjunktur og finanskrise, så er PTI vokset. I de første år blev produkterne produceret i Tyskland, men udviklingen har betydet udvidelse og i dag producerer PTI Worldwide.

PTI er i dag blandt de verdensomspændende producenter af kuglelejer, der har et af de bredeste produktprogrammer.Produkter der bliver solgt i mere end 50 lande. En af årsagerne til den store succes, skal ifølge ejerne findes i innovative produkter, flexibilitet, omstillingsparathed og stærke partnerskaber med et stort netværk af leverandører.

 Partnerskab og netværk

Netop partnerskabet og det store netværk samt en brændende interesse for håndbolden er bl.a. årsagerne til at PTI har tegnet sponsorat med TM Tønder. Både Anneli og Jürgen er tidligere aktive håndboldspillere og har ligeledes været trænere for diverse ungdomshold. Parrets datter, Louise, har nu overtaget den aktive del og er med på Jyllandsserieholdet i TM Tønder, der vandt deres række inden jul.

”Vi vil ligeledes gerne bakke op om håndboldklubben som et af flagskibene i Tønder Kommune. Det er enormt vigtigt for egnen, at der er positive historier fra området. Vi synes, at personerne i TM Tønder`s bestyrelse – sammen med rigtig mange frivillige, gør et kæmpe arbejde for at klubben skal fungere. I det hele taget vil vi gerne bakke op om folk der viser engagement. Og så er ligaholdet et spændende mandskab, der ud over masser af talent har en fantastisk fightervilje og individualister, som er interessante at følge”, siger Anneli og Jürgen

De ser begge også store muligheder for eksponering af PTI via et sponsorat i TM Tønder – både lokalt og nationalt:

”Vi er med i èn af verdens bedste håndboldligaer og der kommer verdensstjerner til Tønder og dyrker deres sport. Det er da enormt flot og det er spændende at følge – især når man som mig har et hjerte der elsker sport – og i særdeleshed håndbold”, slutter Anneli Lorenzen.

PTI vil fra nytår blive endnu mere synlige i lokalområdet, da de pr. 1. januar 2017 overtager bygningerne hvor der i dag drives Brdr. Roost Eftf. A/S på hjørnet af Leos Alle` og Nordre Landevej. Her er det planen at der skal etableres lagerbygninger og kontorfaciliteter for PTI.

PTI er i hallen fredag aften, når det nordjyske tophold fra Aalborg Håndbold gæster Tønder Sport- og Fritidscenter. Kom i hallen og bak holdet op og oplev håndbold på første række. Husk #Sammenervistærke

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
3 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
1 uge siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
2 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
3 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
2 dage siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
3 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
3 dage siden

Lars K: Vi leder efter forsvarsspillet

Efter kampen mod Skive, var det en fattet og realistisk Lars...
7 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
4 uger siden