Velkommen til PTI
Velkommen til PTI
Velkommen til PTI
Velkommen til PTI

Velkommen til PTI

Skrevet d. 20. december 2016 af
Flemming Sørensen
Velkommen til PTI

Virksomheden PTI har netop tegnet et stort sponsorat med TM Tønder Håndbold, og er således også med i TM Tønders Erhvervsklub. Oven i dette har PTI tegnet et kampsponsorat til årets sidste hjemmekamp i 888ligaen. Den kamp afvikles fredag den 23.december klokken 18:30 og spilles i Tønder Hal 2. Til denne kamp har TM Tønder brug for al den opbakning der kan samles, da det er rækkens førerhold fra Aalborg Håndbold som kommer på besøg. PTI har købt alle billetter til opgøret og sørger dermed for GRATIS ÈNTRE til kampen. TM Tønder byder PTI med Anneli og Jürgen Lorenzen i spidsen velkommen i klubben!

Hjem til Sønderjylland

Anneli og Jürgen stammer oprindeligt fra henholdsvis Højer og Tønder, og efter endt uddannelse i Aarhus og et par år på arbejdsmarkedet i Tyskland, flyttede de tilbage til Sønderjylland og startede her deres virksomhedseventyr med PTI (Power Transmission Innovative). Virksomheden er familieejet og i dag har både Anneli og Jürgen deres daglige gang her – det samme har sønnen Carsten og svigerdatteren Heidi, som også begge er ansat i administrationen.

Hvad gemmer sig egentlig bag navnet PTI?

Bag historien om PTI Europa A/S gemmer der sig en historie om et succesfuldt iværksætter-ægtepar, som  for nyligt har fejret 25 års jubilæum med deres virksomhed. Anneli og Jürgen Lorenzen driver i dag en verdensomspændende  ISO certificeret virksomhed, som med 43 ansatte fordelt på det sønderjyske hovedkvarter og en filial i Nordjylland har forrygende travlt.

Mange kender til navnet PTI, men de færreste er måske helt klar over, hvad det er virksomheden producerer. PTI Europa A/S har siden begyndelsen i 1991 haft til huse i tidl. Kogsbøl Skole, som på daværende tidspunkt stod tom og blev fyldt med nyt liv. Disse bygninger er stadig basen for virksomheden og er siden overtagelsen blevet udvidet med flere haller og i dag er der således mere end 5.000 m2 under tag. Det mere end 5.000 m2 store centrallager lagerfører et meget bredt sortiment af lejer, lejehuse, kædehjul, remskiver, og en række andre komplementære produkter. I alt mere end 40.000 varenumre!

PTI Europa A/S er en verdensomspændende leverandør . Da virksomheden blev grundlagt i 1991 var PTI Europa A/S oprindelig en del af den tyske HFH koncern. Moderselskab gik imidlertid konkurs, og dengang indgik ledelsen et partnerskab med den amerikanske virksomhed P.T. International Corp., USA. I 2005 ophørte dette samarbejde og der fortsatte virksomheden med navnet PTI Europa A/S og med varemærket PTI på det danske og europæiske marked.

Verdensomspændende producent

Virksomheden har oplevet en særdeles positiv udvikling. Og trods perioder med lavkonjunktur og finanskrise, så er PTI vokset. I de første år blev produkterne produceret i Tyskland, men udviklingen har betydet udvidelse og i dag producerer PTI Worldwide.

PTI er i dag blandt de verdensomspændende producenter af kuglelejer, der har et af de bredeste produktprogrammer.Produkter der bliver solgt i mere end 50 lande. En af årsagerne til den store succes, skal ifølge ejerne findes i innovative produkter, flexibilitet, omstillingsparathed og stærke partnerskaber med et stort netværk af leverandører.

 Partnerskab og netværk

Netop partnerskabet og det store netværk samt en brændende interesse for håndbolden er bl.a. årsagerne til at PTI har tegnet sponsorat med TM Tønder. Både Anneli og Jürgen er tidligere aktive håndboldspillere og har ligeledes været trænere for diverse ungdomshold. Parrets datter, Louise, har nu overtaget den aktive del og er med på Jyllandsserieholdet i TM Tønder, der vandt deres række inden jul.

”Vi vil ligeledes gerne bakke op om håndboldklubben som et af flagskibene i Tønder Kommune. Det er enormt vigtigt for egnen, at der er positive historier fra området. Vi synes, at personerne i TM Tønder`s bestyrelse – sammen med rigtig mange frivillige, gør et kæmpe arbejde for at klubben skal fungere. I det hele taget vil vi gerne bakke op om folk der viser engagement. Og så er ligaholdet et spændende mandskab, der ud over masser af talent har en fantastisk fightervilje og individualister, som er interessante at følge”, siger Anneli og Jürgen

De ser begge også store muligheder for eksponering af PTI via et sponsorat i TM Tønder – både lokalt og nationalt:

”Vi er med i èn af verdens bedste håndboldligaer og der kommer verdensstjerner til Tønder og dyrker deres sport. Det er da enormt flot og det er spændende at følge – især når man som mig har et hjerte der elsker sport – og i særdeleshed håndbold”, slutter Anneli Lorenzen.

PTI vil fra nytår blive endnu mere synlige i lokalområdet, da de pr. 1. januar 2017 overtager bygningerne hvor der i dag drives Brdr. Roost Eftf. A/S på hjørnet af Leos Alle` og Nordre Landevej. Her er det planen at der skal etableres lagerbygninger og kontorfaciliteter for PTI.

PTI er i hallen fredag aften, når det nordjyske tophold fra Aalborg Håndbold gæster Tønder Sport- og Fritidscenter. Kom i hallen og bak holdet op og oplev håndbold på første række. Husk #Sammenervistærke

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ny Cheftræner til TM Tønder Håndbold

TM Tønder Håndbold Elite har ansat ny cheftræner til klubbens mandskab...
3 uger siden

En stor tak til en rigtig klubmand.

Når indeværende sæson er færdigspillet, skal TM Tønder Håndbold have ny...
3 uger siden

Ny bagspiller til TMT

TM Tønder henter ny bagspiller til klubben fra den kommende sæsonstart....
3 dage siden

Fløj skifter til ligaklub

TM Tønder Håndbolds topscorer, Viktor Bergholt, stopper i klubben efter denne...
1 uge siden

Hylleberg stopper i TMT

Andreas Hylleberg stopper i klubben efter denne sæson. Når denne sæson...
3 dage siden

Flot træningskamp i Skærbæk

Uden Jesper Redlefsen, langtidsskadede Jaris Tobeler og Livio Klausen, der spillede...
4 uger siden

TMT 2 banker topholdet

De unge drenge på 3. div havde søndag besøg af rækkens...
1 uge siden

TMT startede året med sejr

DHK Flensburg har med Claus Lyngsøe og Magnus Frisk Jensen på...
4 uger siden

TM Tønder møder bundholdet

Da TM Tønder sidst i september gæstede Roskilde var vi i...
2 uger siden

Et kvart sekund fra sejren

Det var en topklar Thomas Clausen, der bankede 4 af de...
2 uger siden

Revanche til gode

Når TM Tønder på søndag drager til Århus nord for at...
3 uger siden

SMALT NEDERLAG I DET FYNSKE

Undertegnede havde sko med og den røde trøje var trukket over...
3 dage siden

Bøvlet opgave venter i København

TM Tønder skal på søndags opgave i København, nærmere betegnet i...
6 dage siden

Filtenborg: Trives bedst når jeg er tryg

Anton Filtenborg er i gang med for alvor at vise hvad...
1 uge siden

TMT nedkæmper Roskilde

TM Tønder spiller blændende når de er underdogs, især når modstanderne...
1 uge siden

TMT hiver besværligt point hjem

TM Tønder måtte søndag en tur til Frederiksberg, til en yderst...
3 dage siden

Støtteturen slutter med fælles hygge

Husker du da vi for et år siden gik den sidste...
2 uger siden