Der venter en rigtig herrefight
Der venter en rigtig herrefight
Der venter en rigtig herrefight
Der venter en rigtig herrefight

Der venter en rigtig herrefight

Skrevet d. 13. december 2016 af
Flemming Sørensen
Der venter en rigtig herrefight

Når der onsdag aften i Tønder Hal 2 klokken 19:00 fløjtes op til kamp I 888-ligaen, så er der samtidig lagt op til en rigtig herrefight. Modstanderen er de forsvarende vicemestre. TTH Holstebro, som kommer med fire sejre på stribe i bagagen.Hjemmeholdets træner, Claus Lyngsø, forudser dog også en svær, men absolut ikke umulig opgave.

”Det er en dygtig modstander, vi skal op imod på onsdag. Et fysisk stærkt hold, men mange dygtige individualister. Samtidig kommer de med selvtilliden tanket godt op, efter sejre – og gode præstationer – i de seneste kampe. Vi har dog en stor tro på tingene og der er en god stemning i truppen forud for kampen. Det er klart, at hvis vi skal have point mod TTH Holstebro, så skal vi spille med omtanke, alle skal være på 100 % og så marginalerne gerne tippe til vores fordel”

I det første opgør mellem de to hold fik TM Tønder en skidt start, og kom bagud med 6 mål. Alligevel formående de via en utrolig fightervilje, at komme flot tilbage i kampen. Faktisk var de med 10 minutter igen kun bagud med èt enkelt mål – den gang tippede marginalerne til hjemmeholdets side. Nu håber Claus Lyngsø, at det igen er hjemmeholdet, som trækker det længste strå:

”Spillerne er meget motiveret forud for kampen og med den sædvanlige kampgejst, tror jeg på en spændende kamp. Vi har igen Nikolaj Endelait med for fuld styrke, og synes vi har forberedt os godt på TTH Holstebro. Fokus er på egne præstationer og hjemme i egen hule har vi før vist, at vi kan måle os med de fleste hold i 888-ligaen”.

Om det bliver til point for TM Tønder kan du se onsdag klokken 19:00 i Tønder Sport- og Fritidscenter. Kom i hallen og giv vores spillere den opbakning, som de fortjener.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden