Vestergaard stopper i TMT

Vestergaard stopper i TMT

Kristoffer Vestergaard stopper i TM Tønder efter denne sæson.

Efter 2 sæsoner i klubben, har Kristoffer Vestergaard valgt at søge nye udfordringer, hvorfor han har valgt at stoppe i TM Tønder med udgangen af denne sæson.

TM Tønder har igennem de seneste sæsoner haft meget stor glæde af Kristoffers håndboldmæssige kompetencer, især i den første halvsæson, hvor Kristoffer var i klubben. I denne periode var han en meget markant profil i 1. division, som stort set ”brændte banen” af i hver kamp i halvsæsonen. Han udmærkede sig i denne periode ikke blot som en af divisions førende målscorer. Men han formåede også ved flere lejligheder at lede og styre TM Tønders angrebsspil på en yderst kompetent måde.

Kristoffers forcer ligger primært i den offensive del af spillet, hvor han har særdeles gode evner i relation til at vurdere, styre og sætte spillet op. Men samtidig er han også en spiller, som søger afslutningerne, hvilket han gør yderst kompetent og succesrigt. Samtidig har Kristoffer igennem sine to år vist sig som en meget målrettet og ambitiøs spiller med store krav til sig selv og sine omgivelser, noget som vi i TM Tønder har nydt godt af og værdsat rigtig meget. Vi ønsker derfor også Kristoffer alt mulig held og lykke i sin videre håndboldkarriere, ligesom vi håber, at han får opfyldt sine store drømme og ambitioner. Udtaler sportschef, Steen Silberg Thomsen.

Kristoffer siger, at tiden i TM Tønder har været lærerig. Jeg vil gerne sige tak til klubben, teamet omkring holdet og mine medspillere for en sjov tid. Jeg har nydt træning, kamp og masser af tid udenfor banen med jer alle. Sidst men ikke mindst tak til de mange supportere for opbakningen både på hjemmebane samt udebane – i er en helt fantastisk fangruppe.

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen, mobil: 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
TM Tønder Håndbold