Vestenvindsfightere vinder dramatisk kamp
Vestenvindsfightere vinder dramatisk kamp
Vestenvindsfightere vinder dramatisk kamp
Vestenvindsfightere vinder dramatisk kamp

Vestenvindsfightere vinder dramatisk kamp

Der var drama til sidste sekund, tirsdag aften i hal 2.

Skrevet d. 30. oktober 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Vestenvindsfightere vinder dramatisk kamp

100 sponsorer i ehrvervsklubben og i alt 535 tilskuere på en tirsdag aften kan vi ikke være utilfredse med, og alle fik drama til sidste sekund, på en dag hvor der var offentliggørelse af den nye musikvideo og snup en spillertrøje blev lanceret.

Tre fejl i angrebet gav tre kontramål til FIF og så stod der 0-3 efter bare to minutter. Der var ikke engang gået fem minutter, inden Torben Sørensen måtte trykke på timeoutknappen for lige at minde spillerne om hvad de havde snakket om før kampen. Det hjalp dog ikke det store og snart stod der 4-8 på tavlen. Kort efter ved stillingen 5-8 fik FIF en udvisning, og problemmer med måltavlen gav en længere pause.

Den pause synes at bekomme TMT spillerne bedst og med hjælp af en dobbeltudvisning af FIF’s Simon Møss blev 6-9 til 9-9. To minutter før pausen kom TMT for første gang i front, men med et mål i sidste sekund fik FIF udlignet til 13-13.

Efter pausen kom FIF hurtigt på 14-16 og TMT hang igen efter. Med tre mål i træk kunne TMT bringe sig foran og sådan skiftedes holdene til at have føringer. Felix Kasch gjorde hvad der passede ham, det etablerede forsvar stod godt og indskiftede Henk Muus Meyer tog virkelig fra i målet. Fejlene i angrebet kostede dog igen og igen mål og TMT kunne aldrig rigtig få slået hul til gæsterne.

Med mindre end fem minutter tilbage kom TM Tønder på 27-25 og stemningen i hallen var på kogepunktet. En udvisning af Jimmi Elmgaard betød at FIF fik udlignet og med et minut tilbage tog TMT timeout. Jacob Lyck kæmpede sig til et straffekast og unge Casper Madsen scorede sikkert, trods det kæmpe press der hvilede på hans skuldre. Timeout til FIF og et halvt minut tilbage. Timmi Ejmer brød deres angrebsrytme et par gange og blev udvist med 5 sekunder igen. FIF lykkedes at sende en god afslutning afsted, men Henk havde luret skuddet og reddede sikkert.

Så brød jubelen ud blandt tilskuerne og blandt spillerne der alle løb ned mod matchwinner Henk Muus Meyer der leverede en sublim indsats i målet. Kampens bedste TMT spiller blev Felix Kasch der scorede 10 gange, nærmest ud af ingenting. vestenvindsfighterne kunne sætte to hårdt tilkæmpede point på tavlen med en sejr på 28-27.

Vestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kamp

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden