Vestenvindsfightere vinder dramatisk kamp
Vestenvindsfightere vinder dramatisk kamp
Vestenvindsfightere vinder dramatisk kamp
Vestenvindsfightere vinder dramatisk kamp

Vestenvindsfightere vinder dramatisk kamp

Der var drama til sidste sekund, tirsdag aften i hal 2.

Skrevet d. 30. oktober 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Vestenvindsfightere vinder dramatisk kamp

100 sponsorer i ehrvervsklubben og i alt 535 tilskuere på en tirsdag aften kan vi ikke være utilfredse med, og alle fik drama til sidste sekund, på en dag hvor der var offentliggørelse af den nye musikvideo og snup en spillertrøje blev lanceret.

Tre fejl i angrebet gav tre kontramål til FIF og så stod der 0-3 efter bare to minutter. Der var ikke engang gået fem minutter, inden Torben Sørensen måtte trykke på timeoutknappen for lige at minde spillerne om hvad de havde snakket om før kampen. Det hjalp dog ikke det store og snart stod der 4-8 på tavlen. Kort efter ved stillingen 5-8 fik FIF en udvisning, og problemmer med måltavlen gav en længere pause.

Den pause synes at bekomme TMT spillerne bedst og med hjælp af en dobbeltudvisning af FIF’s Simon Møss blev 6-9 til 9-9. To minutter før pausen kom TMT for første gang i front, men med et mål i sidste sekund fik FIF udlignet til 13-13.

Efter pausen kom FIF hurtigt på 14-16 og TMT hang igen efter. Med tre mål i træk kunne TMT bringe sig foran og sådan skiftedes holdene til at have føringer. Felix Kasch gjorde hvad der passede ham, det etablerede forsvar stod godt og indskiftede Henk Muus Meyer tog virkelig fra i målet. Fejlene i angrebet kostede dog igen og igen mål og TMT kunne aldrig rigtig få slået hul til gæsterne.

Med mindre end fem minutter tilbage kom TM Tønder på 27-25 og stemningen i hallen var på kogepunktet. En udvisning af Jimmi Elmgaard betød at FIF fik udlignet og med et minut tilbage tog TMT timeout. Jacob Lyck kæmpede sig til et straffekast og unge Casper Madsen scorede sikkert, trods det kæmpe press der hvilede på hans skuldre. Timeout til FIF og et halvt minut tilbage. Timmi Ejmer brød deres angrebsrytme et par gange og blev udvist med 5 sekunder igen. FIF lykkedes at sende en god afslutning afsted, men Henk havde luret skuddet og reddede sikkert.

Så brød jubelen ud blandt tilskuerne og blandt spillerne der alle løb ned mod matchwinner Henk Muus Meyer der leverede en sublim indsats i målet. Kampens bedste TMT spiller blev Felix Kasch der scorede 10 gange, nærmest ud af ingenting. vestenvindsfighterne kunne sætte to hårdt tilkæmpede point på tavlen med en sejr på 28-27.

Vestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kampVestenvindsfightere vinder dramatisk kamp

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden