Vi vil vinde i Maribo

Man kan sagtens argumentere for at udekampen mod Sydhavsøerne er en af dem, hvor der ikke ligger point til TM Tønder håndbold. Der er dog flere ting der gør at vi ser gode chancer for at overraske og hjemføre pointene. I den omvendte kamp var vi fuld kontrol i de første 40 minutter og førte med tre mål. 14 dårlige minutter betød dog at TSØ bragte sig foran med fire og vandt med to. Desuden har TSØ ikke set så stærke ud på det seneste, selvom de overordnet set har spillet en flot sæson.

Sydhavsøerne har således tabt fire af de seneste fem kampe og det ligner at de har trukket sorteper i kampen om top 3. TSØ sluttede februar med at tabe 20-30 hjemme til HCM, vandt så med fem i Grindsted og har siden tabt hjemme mod Ajax og i HØJ. Desuden tabte de en pokalkamp i Ajax for nyligt. De har været inde i et svært program, men fire nederlag i fem kampe sætter sine spor.

TM Tønder har det med at spille de perfekte kampe på udebane, mens det kniber lidt hjemme. Vi ved at hjemmeholdet er store favoritter og vil gå efter den spinkle chance for at komme i top 3, men vi spiller frigjort i udekampene og kan vi gøre det igen søndag eftermiddag, kan der sagtens ligge endnu et stort udebane resultat i vente for TM Tønder.

TMT Red Support er en vigtig faktor for at vi kan levere disse resultater i udekampene og de melder igen om stor opbakning og tager turen i en stor bus. Du kan stadig nå at komme med supporterne, bare duk op ved Tønderhal 2, søndag morgen klokken 8.35.