Videre i pokalen

Tirsdag aften var TM Tønder en tur i Fynshav, hvor det lokale Serie 1 hold Als HF var værter. Og det var en rigtigt fin og velopfyldt hal, der tog imod, med masser af Tønderfolk i den ene ende. Kristoffer Vestergaard havde fået fri, ligesom Jonas Wilde, Thomas Clausen, Jesper Redlefsen og Jaris Tobeler sad over. Det gav plads til andre kontraktspillere og TMT lagde således ud med Emil Mathiasen i målet, Anton og Viktor på fløjene, Troels Clausen, Hylleberg og Rune Schmidt i bagkæden, samt Rune Hinrichsen på stregen.

TM Tønder kom hurtigt foran 1-5, hvorefter stemningen løftede sig i hallen, da hjemmeholdets keeper med et par flotte redninger sørgede for at der blev reduceret til 3-5. De unge TMT drenge fik dog lokket hjemmeholdet i nogle fælder og tabte bolde, samt brændte skud resulterede i det ene kontraangreb efter det andet og så stod der 3-11. Ved stillingen 10-23 lavede Anton Filtenborg og Mathias Nikolajsen et flot vip og ved pausen stod der 10-25 på tavlen.

Efter pausen kom bl.a. Mejer og Balsby på banen. De rutinerede spillere var nok knap så tændte som de unge og 2.halvleg var lige nogle minutter om at komme i gang. Men igang kom holdet og Als skal have kæmpe ros for at kæmpe og fighte. De solgte sig selv dyrt og ud over keeperne bemærkede man deres venstreback, der nogle gange fuldstændig snød vores forsvar. De scorede 22 gange mod os og den del kan de være helt tilfredse med. Stillinger undervejs i 2.halvleg var: 13-33, 17-40 og 18-45. Da TMT kom på 49 mål gik de dog i stå. Mål nummer 50 ville simpelthen ikke komme. Als scorede tre i træk, inden det til sidst lykkedes Mikkel Damgaard at gøre det til 22-50.

Anton Filtenborg: 14 (3)