Vigtig firepoint kamp på Mors
Vigtig firepoint kamp på Mors
Vigtig firepoint kamp på Mors
Vigtig firepoint kamp på Mors

Vigtig firepoint kamp på Mors

Skrevet d. 5. december 2016 af
Kim Møller
Vigtig firepoint kamp på Mors

En af sæsonens aller vigtigste udekampe spilles på Mors, onsdag aften.

Det er en verden til forskel, om vi ligger nummer 11 eller 12. Lige nu ligger Mors-Thy nummer 11 og vi ligger nummer 12. Begge har 7 point, men der ligger en kvalifikationskampestreg mellem os, så der venter en vigtig kamp. Vinderen af kampen får kontakt med midten, der består af SønderjyskE, Århus og Kolding, mens taberen fortsat vil være en del af bunden, så der er meget på spil, tirsdag aften.

Mors-Thy startede sæsonen med tre forrygende sejre og toppede ligaen. I runde 5 spillede de uafgjort i Sønderborg og siden er det blevet til 7 nederlag i træk. Det er blevet til nogle grimme snittere indimellem, men de 2 seneste kampe mod TTH og Århus har været tætte, så det ser ud som om de er ved at være der, og alle stimer får jo en ende.

En stime af 6 kampe uden sejr fik en ende da TM Tønder slog HC Midtjylland i torsdags. Nu gælder det om at fortsætte det spil der blev vist i den kamp og bygge videre på euforien. Det gælder også om at få armene ned, for er vi der ikke 100 procent i alle 60 minutter, så kan det blive en grim aften på Mors, mod et sultent hjemmehold.

Det gælder kort og godt om, igen at levere på 100 procent, så ligger der måske endnu en overraskelse og lurer. Mors-Thy er favoritter på deres hjemmebane og bookmakerne har heller ikke den store fidus til os. Odds 1,65 for hjemmesejr mod 3,05 for TMT sejr gør hjemmeholdet til klar favorit.

 

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk