Vigtig hjemmekamp
Vigtig hjemmekamp
Vigtig hjemmekamp
Vigtig hjemmekamp

Vigtig hjemmekamp

Brug for opbakning

Skrevet d. 15. marts 2019 af
tmt
Vigtig hjemmekamp

3 division har 3 kampe tilbage inden boet skal gøres op, og hver eneste af disse kampe bliver betragtet som en finalekamp. Skal vi blive nr. 2 og nå oprykningsspil, skal vi ende som nr. 5, eller snubler Svendborg og vi når den direkte oprykningsplads – det er disse spørgsmål som besvares i løbet af de 3 næste kamp.

Finale kamp 1 er på hjemmebane søndag kl. 14.00 i Tønder hal 2 , hvor Kerteminde kommer på besøg. Omvendt os, kæmper de indædt for at komme væk fra nedrykningspladserne så meget står på spil for begge mandskaber.

Kerteminde tog jo begge point i den omvendte kamp – så vi har i den grad revanche til gode.

I løbet af ugen er der kommet lidt grus i vores maskineri , vi døjer med skader på nøglespillere, nogle har været syge hvilket har betydet vi ikke har kunnet træne optimalt i den forløbende uge – så må indrømme, jeg har lidt mere sommerfugle i maven end ellers. Men det skal ikke være nogen undskyldning – vi har før i denne sæson været mega presset på ressourcerne og vundet – og det er jeg også sikker på vi gør igen.

Kerteminde råder over et rigtig godt hold, og burde på papiret ikke ligger hvor de ligger. Rasmus Bøye (spillende træner) og hans bagspiller kollegaer er rigtig gode når de for det til at køre , og i målet har de en rigtig god keeper i Martin Hansen. Den tidligere Tønder spiller Lasse Folkmann (nuværende træner i Fredericia HK 2 div) er åbenbart startet lidt op i Kerteminde – og det kan blive en dark-horse såfremt han er med – jeg husker Lasse som en aldeles fremragende spiller som desværre fik sin spiller-karriere ødelagt af en slem skulderskade. Så ingen tvivl er han bare lidt på toppen, kan han blive afgørende. Men vi må se om han træder ind på scenen på sin gamle hjemmebane.

Holdet og undertegnede håber virkelig på masser af opbakning af TM Tønder trofaste hjemmepublikum, for vi får brug for den 8 mand i bestræbelserne på at vinde finale kamp 1.

 

Mvh Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden