Vigtig kamp på lørdag

Vigtig kamp på lørdag

Skovbakken havde et svært startprogram, da de mødte rækkens tre favoritter, Skive, Nordsjælland og HØJ i de tre første kampe. Siden blev det til sejre i Skæring og Vensyssel, inden de tabte den sidste kamp inden nedlukningen, mod HCM. Hvor stærke Skovbakken egentlig er, er svært at sige, da de har tabt til den forventede top 4 og vundet de kampe de skulle. Holdets topscorer er Mathias Nikolajsen.

– Skovbakken har et homogent hold med taktisk gode spillere, som spiller frisk håndbold og er altid en farlig modstander, siger Jan Paulsen om lørdagens gæster.

Først og ftremmest skal vi kigge på os selv. Under Coronanedlukningen har vi sagt farvel til Gabriel Gegerfelt, mens Viktor Vlastos er kommet til. Vi har stadig lidt skader at slås med, så vi ved ikke helt hvor vi står lige nu.

– Hvad kan man så forvente… Hmm, vi har trænet ganske fornuftigt, men jo ikke spillet i en måned, ej heller træningskampe, så der skal måske bankes lidt rust af, men spændende bliver det at komme i gang igen, men vi er glade for at skulle spille kampe igen, siger cheftræneren.

Kampen fløjtes op på lørdag klokken 15.00 af Rasmus Nedergaard Pedersen og Frederik Skou Nielsen.