Vigtig sejr til 3.division
Vigtig sejr til 3.division
Vigtig sejr til 3.division
Vigtig sejr til 3.division

Vigtig sejr til 3.division

Skrevet d. 9. januar 2017 af
Flemming Sørensen
Vigtig sejr til 3.division

Så blev der i weekenden taget hul på anden runde af turneringen, hvor vores herrehold i 3.division gæstede Arena Syd i udekampen mod Vamdrup. Det var et vigtig opgør set fra vores side – da vi havde brug for point i vores bestræbelser på ligge afstand til bunden.

På papiret var vi klare favoritter, især når man tænker på, at vi var forstærket med spillere fra Liga-holdet, men indstilling og fighter vilje har også en stor indflydelse på kampens udfald.

Kampens forløb blev lidt som jeg havde frygtet. Et godt kæmpende Vamdrup mandskab formåede at sætte vores normalt gode defensiv under pres, og vi havde derfor svært ved at ”slå” det afgørende hul. Midt i 2.halvleg lykkedes det os at komme frem til en 5 måls-føring, men grundet lidt uskarphed og manglende koncentration fik Vamdrup igen skabt fornyet spænding om resultatet. Med 45 sek. igen mistede vi bolden og gav Vamdrup muligheden for udligning.  Heldigvis fik vi reddet stormen af og kunne med en sejr på 26-27)sætte to meget vigtige point ind på kontoen.

Vores defensiv havde som nævnt ikke den bedste dag, derimod fungerede vores angrebspil til tider ganske godt. Især spillede tilbagevendte Casper Madsen en stærk kamp. Casper har været uden for håndbolden pga en skulderskade, men viste i kampen mod Vamdrup særdeles gode takter. 

Kampens helt store profil var helt klart målmand Henk Muus Meyer, som på en dag hvor forsvaret ikke havde sin bedste dag, diskede op med mange pragtredninger og opnåede en redningsprocent på lige knap 50. Sådan!

Det var min første kamp som ansvarlig for holdet, og der er da også ting fra min side som skal justeres i form af skarphed/kommunikation. Der var, set i bakspejlet, nogle situationer hvor tingene nok kunne have været gjort anderledes. Der skal dog herfra lyde store ros til drengene, for på en dag, hvor vi ikke helt rammer vores topniveau, alligevel formår at sikre 2 meget vigtig point – TILLYKKE

Kampens målscore:

Thomas Oeschen 6
Casper Madsen 5
Lars Reinholt 4
Søren Olsen 3
Max Paulsen 3
Morten Jørgensen 2
Kasper Smidemann 2
Daniel Jacobsen 1
Jonas Nielsen 1

Nu ser vi frem til næste opgave som er søndag 15. januar på hjemmebane i hal 2, hvor vi tager imod Kolding HK – men mere herom senere på ugen.

Mvh
Træner Brian Smidemann

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
20 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden