TMT pumpede modstanderne for kræfter

Heldigvis har vi en Carl Søndergaard, der på flotteste vis kunne gå ind og udfylde Knudsens rolle i forsvaret og det gjorde han på flotteste vis, sammen med Tobias Balsby
Vigtig sejr i Maribo

Det fine håndboldspil var lagt på hylden, da Team Sydhavsøerne og TM Tønder krydsede klinger, søndag eftermiddag i Maribo. Til gengæld fik publikum fra de to lejre alt hvad de kunne ønske sig af fight, intensitet og spænding. Udebaneafsnittet var fyldt godt op og her kunne man glæde sig over en flot start af gæsterne fra Tønder, der stod helt perfekt i defensiven. 0-3 stod der således på tavlen efter syv minutter. Ved stillingen 2-4 valgte det meget unge dommerpar at give Kasper Knudsen en dobbelt udvisning, men drengene spiller godt i undertal og stillingen var således 5-6, efter de fire minutter.

Vores forsvar gav ingenting væk og Magnus Siim var stærk mellem stængerne. I den anden ende tog Oliver Larsen også godt fra, så efter 20 minutter var stillingen blot 6-8 i vores favør. Her fulgte en skidt periode på 5-6 minutter, hvor vi ikke kunne få bolden forbi Oliver Larsen og det udnyttede hjemmeholdet til at score fire mål i træk og så var kampen vendt om. Pausestillingen var så 11-9 til TSØ, efter at vi de sidste 10 minutter havde givet initiativet væk.

TSØ har ikke den bredeste bænk for tiden og det skulle naturligvis udnyttes. Vi skulle simpelthen pumpe dem for kræfter, så vores stærke bænk kunne blive afgørende. Lynhurtigt kom vi på 12-12 og herfra fulgtes holdene ad. Efter små 10 minutter kom Mathias Nikolajsen til at se lidt uheldig ud, da han forsøgte at vinde bolden, men ramte en modstander i hovedet. Dommerne hev det røde kort frem og så var det slut for den stærke bagspiller. Og da Kasper V. Knudsen bare tre minutter senere fik sin 3.udvisning, så han også rødt.

Heldigvis har vi en Carl Søndergaard, der på flotteste vis kunne gå ind og udfylde Knudsens rolle i forsvaret og det gjorde han så sammen med altid stærke Tobias Balsby. Angrebsmæssigt gik Nick Bøg forrest, efter det røde kort til Nikolajsen og med to flotte mål i undertallet sørgede han for 19-19. Stille og roligt begyndte hjemmeholdet at se slidte ud og Rune Schrøder var storskydende i den ene ende, mens Magnus Siim løftede niveauet til nye højder i den anden.

Rune Schrøder gjorde det til 20-22 og TSØ udlignede til 22-22 med bare syv minutter tilbage. Lige her skulle den stærke TMT bænk gøre en forskel og det gjorde den. Med mål af Skovsen, Søndergaard og Schrøder og fornemme redninger af Siim, blev kampen lukket ved 22-25. Nick Bøg scorede det sidste TMT mål og den intense kamp sluttede 24-26 til os, og det slet ikke ufortjent.

Forsvaret var i dag nøglen, men 8 mål af Rune Schrøder og en redningsprocent på 42 af Magnus Siim var nu heller ikke uden betydning. TMT leverede en mandfolkepræstation på Lolland og det medrejsende publikum fik en rigtig fed oplevelse. Vi ser nu frem mod søndagens hjemmekamp mod HØJ Håndbold i en direkte duel om 4.pladsen, så hak lige søndag eftermiddag af i kalenderen.