Vigtig udekamp i Odense

Vigtig udekamp i Odense

Resultaterne har ikke flasket sig for TM Tønder i de seneste tre tætte kampe og nedrykningsstregerne nærmer sig lidt mere end godt er. Fredag aften skal holdet til Odense og ser man på tabellen er det en rigtig firepointskamp, en meget vigtig kamp for begge hold, Odense der ligger sidst og TM Tønder der ligger lige over den øverste nedrykningstreg.

HC Odense har blot hentet 5 point i de første 12 kampe, via sejre over Odder og FIF, samt en uafgjort mod HEI. De er to gange blevet sendt helt til tælling med et 13 måls nederlag til Skovbakken, samt minus 20 til Midtjylland. Resten af kampene har målafstanden været mellem et og fem mål. Odense er typisk rigtig godt med i kampene, inden de knækker til sidst, så det er nok bare et spørgsmål om tid inden resultaterne begynder at gå fynboernes vej. Odense har ikke en topscorer der banker mål ind efter behov. De mest scorende er Rasmus Levinsen (41), Mikkel Søby (41), Mikkel Jørgensen (39) og Jacob Lyck (33). De har scoret 315 mål, hvilket er 44 færre end TMT og med 370 mål imod har de lukket næstflest ind af alle. Det tyder derfor på en målrig kamp med over 30 mål til hver, rent statistisk.

TM Tønder leverede en flot indsats mod et formstærkt og rutineret Team Sydhavsøerne i den seneste kamp. Forsvaret stod rigtig godt, noget af det bedste vi har set i denne sæson. Nu gælder det så Odense fra den anden ende af tabellen og det er bidende nødvendigt at vi leverer på samme niveau i Odense. Sidst vi mødte et bundhold var i Skæring og der var der for få der tog ansvar. Vi har brug for at alle tager ansvar, som mod TSØ. Kun på den måde kan vi sikre os de to livsnødvendige point i Odense. Før sæsonstart spillede vi en træningskamp i Odense og i de perioder vi havde fart i benene, straffede vi alle deres fejl og det skal vi gøre igen.

Vi vil ikke længere undskylde os med at vi er et ungt, nyt hold. Det er nu vi skal ud og præstere og vi er helt afklaret med at kampen i Odense er en kamp der skal vindes. En sejr vil sende os lidt på afstand af stregen, men næppe tættere på top 6, der alle skal møde hold fra bunden af rækken. Fredag aften klokken 19.30 i Dalumhallen vil vi ud og vise at tabellen lyver en lille smule, at TMT burde ligge et par pladser højere.