Vigtige point på spil

Vigtige point på spil

Forskellen på rækkens nummer 5 og 9 er bare tre point, mens der er seks point mellem 5 og 13. Det er med andre ord særdeles tæt løb mellem midten og bunden af rækken og TMT (14 point) og FIF (11 point, men en kamp færre end TMT) er midt i kapløbet for at sikre sig endnu en sæson i denne super tætte række.

Og FIF der er oprykker har gjort det særdeles flot på det seneste. I december spillede de 30-30 mod Grindsted og 25-25 mod Ajax. Begge kampe spillet i egen hal. Januar bød på en enkelt kamp. da de spillede 29-29 i Otterup og i den netop overståede weekend fik Odder smæk 33-27 i Frederiksberghallerne. Vi taler altså om et hold der ikke har tabt siden 28.november i Herning. 8 af FIF’s 11 point er hentet hjemme i egen hal.

FIF der spiller en rigtig hurtig gang håndbold med en imponerende kontafase tabte dog 35-28 da de gæstede Tønderhal 2 tilbage i september. Det var en kamp der var helt lige, da der stod 12-12 efter 23 minutter. TMT gik dog til pause med 16-13 og efter pausen øgede de til 29-20, hviket indikerer at det var en sikker sejr, men sådan blever det ikke nødvendigvis i returkampen.

TM Tønder skal ramme samme niveau som i de to seneste opgør, skal vi have noget med hjem fra Frederiksberg. Returløbet bliver altafgørende, så Københavnerne ikke får for mange nemme mål og så skal vi jo nok igen op over 30 mål, hvilket vi jo ofte gør. Vi tror på vi har midlerne til at slå dem igen og holde dem nede på et minimum af mål, men det kræver som sagt en stor indsats, med masser af fight og intensitet, for er man der ikke 100% slår man sig på FIF.