Vigtige point på spil i Odder

Vigtige point på spil i Odder

Odder Håndbold startede sæsonen som lyn og torden, da de i allerførste runde overraskede mange ved at slå Grindsted, hjemme i hulen i Odder. Den kamp endte 28-26, men siden har pointene ladet vente på sig og de har tabt de seneste fem opgør. De har dog været tæt på med med etmålsnederlag mod Århus HC og Otterup, men det er også blevet til et par snittere, mod de stærke hold fra Sydhavsøerne og Ringsted.

Odder er dermed et hold der er pointsultne og formentlig ser kampen mod TM Tønder som en mulighed for at få vendt bøtten. Odder må betragtes som et såret dyr, der hugger til hvis chancen byder sig, men som også kan have det lidt svært, når modgangen melder sig.

TM Tønder og Odder har mødt hinanden masser af gange, gennem mange år i 1.division og der har været mange spændende kampe, men også klare sejre begge veje. Statistik kan vi altså ikke bruge til meget, de to hold imellem, men vi kan se på stillingen at to point til TMT vil skabe god afstand til de direkte nedrykningspladser.

Hvis TM Tønder går ind til kampen med samme attitude som vi gjorde i søndags, så er det absolut muligt at vinde i Odder, lige som i foråret hvor det blev til en sikker 28-33 sejr i det østjyske. Hvis vi husker at tænke og agere som et bundhold og så bare fighter som sindsyge, så tror vi på at vi er et bedre hold over 60 minutter. Forsvaret bliver afgørende, det er bare lettere at vinde, når man ikke lukker 32-33 mål ind.

Kampen spilles lørdag den 29.oktober klokken 15.00 i Spektrum Odder, og den livestreames i Tophåndbold App’en.