Vigtigt fredags-brag i hal 2

Vigtigt fredags-brag i hal 2

Fredag aften klokken 19.30 venter et brag af en kamp i Tønderhal 2, når TMT tager imod Rækker Mølle. Vi havde stort besvær med Rækker Mølle i forrige sæson, der vandt begge opgør ret suverænt. Deres bagkæde med Lasse Boeriths, Mathias Skræddersgaard og Tobias Simonsen fik vi aldrig løst og de scorede tilsammen 17 og 21 mål imod os i de to kampe. De tre var i det hele taget de mest scorende for holdet med tilsammen 335 mål. De er dog alle stoppet i Rækker Mølle, så det er et helt andet hold vi møder denne gang.

Rækker Mølle har til gengæld fået tilført noget rutine, i form af spillere som Jacob Østergaard og Jørgen Rasmussen, ligesom Lucas Eichwald er kommet til fra Sydhavsøerne. Gæsterne har fire point for hjemmesejre over Odder og Køge, mens det er blevet til nederlag mod HCM, Skive og FIF. Det er dermed et Rækker Mølle hold der kommer til Tønder fredag aften, sultne efter point.

Pointene skulle dog rigtig gerne blive i Tønder. Efter nederlag til de to mest formstærke hold, Grindsted og Skive, der topper rækken med hver 9 point, fik holdet et selvtillidsboost i Odder, hvor især defensiven viste sig fornemt frem. Den defensiv og medfølgende kontrafase skulle gerne fortsætte fredag aften, så vi kan sætte yderligere to point på kontoen og hægte os på topholdene, rykke os et par pladser i tabellen.

En stopfyldt Tønderhal 2 vil bestemt hjælpe og derfor har Nybolig, Michael Riis købt en ordentlig stak ståpladser som deles ud på gangen foran hal 2. Vi forventer dermed en kogende hal, som kan hjælpe os til de to point. I samme forbindelse siger Michael Riis: ”Der er vist ingen håndboldhal i Danmark, der har en bedre stemning end Tønderhal 2, når hallen er fyldt. Det vil jeg gerne være med til at sikre til fredagens kamp mod Rækker Mølle. Derfor har jeg købt kampen som kampsponsor og sikret en masse fribilletter”.

Kampstart: 19.30

Fanzone: 18.15

Sammen er vi stærke.